Witam. Naszła mnie chęć na wowa. I szukam ekipy do grania. Podajcie jaka wersja Czy burning crusade czy która ;] Który patch itp..
Pisać w temacie ;] A no i oczywiście jaki serwer jeszcze
Witam. Naszła mnie chęć na wowa. I szukam ekipy do grania. Podajcie jaka wersja Czy burning crusade czy która ;] Który patch itp..
Więc tak WoW;The Lich King ,patch 3.3.5a najlepszy możliwy serwer Tod-Theater of Dreams serdecznie zapraszam!
Możemy razem poexpić!
@up -- nie zartuj jedyny najlepszy serwer WoW to HellGround.pl -- WoW+TBC [2.4.3]
Nex ja tu nie szukam który serw jest najlepszy tylko szukam grupe ludzi z którym mogłbym pograć w Wowa czy to na TBC czy na WoTLK ;]
Ja się pisze na Sunwell 3.3.5a ; ) Ale Horda czy Ally?
Chyba kpicie wszyscy... Tylko Molten-WoW ;P
Nie bo najlepszy to Nexus xd
A tak na poważnie,kolega chcę z kimś pograć,a nie robić ankietę,który serwer jest najlepszy.
Ja też mogę zagrać , tylko wybierzcie jakiś server , Jestem za ToD-em
Mi server obojetny ale moge grac tylko na 2.4.3 Ale proponowal bym jakis hight rate, wole sobie pograc pvp czy pve niz zmudznie expic w 10.
Ja raczej 3.3.5a. Nie będe drugi raz ściągał WoWa
chyba pogieci jestescie wszyscy
priv wow'a to scierwo, do globala tylko z grafiki podobne :>
Zapraszam na blade's edge global ;>
chyba pogieci jestescie wszyscypriv wow'a to scierwo, do globala tylko z grafiki podobne :>Zapraszam na blade's edge global ;>
Nie oczekujemy od Ciebie żadnych opinii. Nie interesuje Cie tematyka darmowego WoW-a to nie udzielaj się.
Jak już zdecydujecie się na jakiś dobry serwer, pobiorę klienta i mogę z wami pograć
Została dodana ankieta który serwer. Jak macie jeszcze inne propozycje co do serwerów to piszcie a je dodam. Także więc głosować i wybieramy