Tank Heal DPS
DRAENOR-EU
Gildia powstała dzisiaj i dopiero rozpoczynam rekrutację do niej. Jakich graczy poszukuję? Przede wszystkim to nie ma być masówka, a gildia casualowa, gdzie każdy znajdzie swoje miejsce. Nikogo nie zmuszam do raidowania, czy też do PvP. Macie się świetnie bawić, a przy okazji z kimś pogadać o grze, czy też innych rzeczach. Jestem otwarty na każdego gracza, który cechuje się kulturą osobistą i chęcią pomocy innym.
Nie chcę, aby w gildii było stado egoistów zamkniętych na samych siebie i wściekłych na innych tylko dlatego, że nie wie gdzie jest kowal... Każdy z nas zaczynał i trzeba sobie pomagać. Ja mam za sobą cztery piękne lata gry na innych realmach, głównie Shadowsong i Azuremyst. Moja główna postać ma zaledwie 21 poziom, ale mam nadzieję, że nikomu to nie będzie przeszkadzało jeśli nagle postanowisz do mnie dołączyć na 90.
W grze można znaleźć mnie pod nickiem Thorom lub po prostu szukając nas poprzez guild finder'a.
Serwer na jakim jest gildia to Draenor (Europa). Gram po stronie Hordy bo tak zostałem wychowany ^^
Jeśli chcesz rozpocząć grę od zera to służę również RaF'em (o ile zaraz nie wbiję 60+).
Serdecznie zapraszam!