[WoW] Team

Siema. Chciałbym stworzyć team na prywatnym serwerze WoW'a "Theatre Of Dreams" (WOTLK). Szukam kilku osób(4-6) do questów, instancji, itp. Wymagam:

-ukończonych 14lat

-ogólnego pojęcia o grze (nie szukam nowicjuszy)

-mikrofonu / Skype, TS3 lub X-fire

-wolnego czasu (min.1-3h dziennie)

-poczucia humoru

Zainteresowanych proszę o pisanie w tym temacie. :)

Akurat się zastanawiałem nad grą na tym serwerze. Którą stronę preferujesz ?

Jeśli chodzi o frakcje to jest mi absolutnie wszystko jedno.

Mam kilka pytać do serva. Jak stoi z instami i ogólnie z bugami ?

Sam nie wiem dokładnie, ale chyba nie jest źle. Wszyscy chwalą ten serwer.

A kim będziesz grał ? ;] Ja mogę palek/warek/rogal. 2 pierwszymi mogę iść na tanka, na heala nie chce.

Najchętniej zagrałbym dps'em(rogal,mag,hunt), ale mogę się dopasować.

Wolałbym ally. Poczekajmy może do jutra, przyjdzie ktoś chętny i się rolami podzielimy. Na razie się zastanawiam czy brać palka czy warka :P

Ja mógłbym z wami zagrac :D. Troche w wowa grałem tylko,że jest jeden problem :P. Musielibyście poczekać aż ściągnę gre.

Ja będę grał. ale mam już postaci 2 rogala i warriora w hordzie więc wolałbym nie usuwac ich bo mam na rogalu 17 Golda :D

X-Fire: faktyimity

Jak mamy grać pve to w sumie mi jedno czy ally czy horda :P Zdecydowałem się na warka, chyba że masz go na sporym lvl to wezme palka.

Będziemy grali głównie pve, najlepiej gdybyśmy zaczęli wszyscy od 1lvla. Przysyłajcie mi swoje loginy skype na pw, zadzwonię do wszystkich dzisiaj ok. 14:00.

Głównie gra się zacznie na 80 więc dobrze by było jak najszybciej zrobić ten lvl. Po drodze można wskoczyć na kilka instancji, ale nie musimy cały czas latać w pt.

tu ma cie kanal ts3 46.4.240.15 9987

A jaki pokój i hasło

Już ustalone, gramy w hordzie. Potrzebujemy tanka i healera. Piszcie w grze do Gyuki.

Biore tanka, tauren - nick Turang.

Dobra, jest nas już trzech. Potrzebujemy jeszcze tylko healera i dpsa.

Mamy nowy kanał ts 188.165.154.160:9987 pokoj Theatre of Dreams haslo:mmorpg

Też będe grać Nick Leor Troll Priest :D

Czego nikogo na Ts3 nie ma ;/?