Wow theatre of dreams

Cześć.Piszę tu z pytanie co do prywatnego serwera o nazwie theatre of dreams.Pare miesięcy gram sobie na serwerze JG lecz mam zamiar przenieść się na ToD'a i tu mam kilka pytań.

1)Serwer jest Polski czy grają sami Polacy czy też Anglicy gdzieś chyba przeczytałem,że podobno nie sami Polacy grają?

2)Czy serwer postawiony został o tak.Czy jest postawiony przez dorosłych ludzi którzy znają się na WoW'ie?(nie chcę grać na serwerze gdzie gm/założycielem jest jakiś niedorosły człowiek który se gada z graczami o byle czym i daje bany za byle co)

3)Czy serwer jest na dłużej(bo takiego właśnie szukam)czy to serwer który padnie za 3 miesiące?

4)Czy Administratorzy i cała grupa to doświadczeni ludzie/firma czy jacyś wieloletni gracze?

To by było na tyle fajnie gdyby ktoś odpowiedział na moje pytania.Pozdrawiam

1)Serwer jest Polski czy grają sami Polacy czy też Anglicy gdzieś chyba przeczytałem,że podobno nie sami Polacy grają?

Grają sami polacy. :)

2)Czy serwer postawiony został o tak.Czy jest postawiony przez dorosłych ludzi którzy znają się na WoW'ie?(nie chcę grać na serwerze gdzie gm/założycielem jest jakiś niedorosły człowiek który se gada z graczami o byle czym i daje bany za byle co)

Serewer jest postawiony przez naprawde ogarniętych ludzi.

3)Czy serwer jest na dłużej(bo takiego właśnie szukam)czy to serwer który padnie za 3 miesiące?

Serwer z pewnością jest na dłużej sam na nim sporo grałem Polecam B)

4)Czy Administratorzy i cała grupa to doświadczeni ludzie/firma czy jacyś wieloletni gracze?

Są to naprawde doświadczeni Ludzi :)

Dzięki za szybką odpowiedz.To będę grał na ToD'zie :D

Nie to że wiesz jakoś reklamuje Server, ale gorąco Polecam, Jedno co mnie denerwowało to że wolno Exp leci ^^ Ale każdy lubi co innego.

Miłej Gry ;)

Ja właśnie też nie lubie wolnego expa ale ciagle gram na serwerach z dużym expem tak jak pisałem na polskim JG.Lecz chyba Mi sie wydaje,że takie serwery nie na dłużej i właśnie stąd moje pytania co do DoD'a.Na ToD'zie wolno sie expi lecz jest wiecej graczy i chyba jest stabilniejszy.Zawsze lubiłem privy z jak najwiekszy expem etc. lecz nie wiem czy to na dłuższa mete jest opłacalne.

wiesz co wieksze expo sie szybciej nudzi.

Jak chcesz sobie pograc dluzej to ToD to jest najlepszy motyw dla ciebie. fajnie sie gra i sporo osob :)

Nie tworząc już niepotrzebnie nowego tematu napisze tu.Mam pytanie co do dodatku cataclysm chciałbym na nim pograć lecz chyba nie wiele jest serwerów narazie na tym dodatku.I chce sie spytać czy jeżeli mam wow'a wotlk 3.3.5a to moge ściagnać z neta dodatek cataclysm i normalnie go zainstalować czy coś.I ostatnie pytanie czy jeżeli bym grał na cata to jeśli Mi sie nie spodoba bede mógł cofnąć do mojego wow'a wotlk 3.3.5a? ;)

Cześć.Piszę tu z pytanie co do prywatnego serwera o nazwie theatre of dreams.Pare miesięcy gram sobie na serwerze JG lecz mam zamiar przenieść się na ToD'a i tu mam kilka pytań.

To by było na tyle fajnie gdyby ktoś odpowiedział na moje pytania.Pozdrawiam