Witam. Od pewnego czasu miałem zamiar zacząć grać na ToD'dzie. Od 2 dni pokazuje mi, że server jest offline, nie moge nawet ściągnąć odpowiednich patchy ponieważ zakładka - Jak grać nie działa. Czy jest to spowodowane tą wymianą dysku(3 dni temu wystawiony news)? Z góry dzieki za pomoc.
WoW ToD
Skąd my mamy wiedzieć co dzieje się na jakimś prywatnym serwerze wowa? Poczytaj ich forum. Pewnie tam się dowiesz co i jak.
Internal Server Error. Stronka przestała funkcjonować. No to w takim razie czy Sunwell działa na takich samych patchach i klientach co ToD?
Klient WoW'a jest uniwersalny. Zmieniają się tylko patche. Aktualnie większość serwerów jedzie na 3.3.5a, w najbliższym czasie się to nie zmieni. Zerknij sobie w informacje o Sunwellu, czytanie nie boli.
Interval Server Error to przeciążenie serwera. Ludzie nie potrafią zrozumieć że serwer wróci, kiedy będzie mógł, pakują się na stronę jak do pociągów za komuny i serwer nie wytrzymuje.
Dzięki ale chodzi mi też o to. Pisze na stronie Sunwella : "Instalujemy World of Warcraft, WOW The Burning Crusade oraz WOW Wrath of the Lich King", a na ToD'dzie wystarczyło tylko tego drugiego clienta zainstalować czy to jest różnica? Wybaczcie, że się tak dopytuje ale jestem świeży w tych sprawach.
Witam. Od pewnego czasu miałem zamiar zacząć grać na ToD'dzie. Od 2 dni pokazuje mi, że server jest offline, nie moge nawet ściągnąć odpowiednich patchy ponieważ zakładka - Jak grać nie działa. Czy jest to spowodowane tą wymianą dysku(3 dni temu wystawiony news)? Z góry dzieki za pomoc.