Prosze o linka na priv :]
Wow vanilla - gracze
Poprosiłbym o strzelenie linkiem.
proszę linka na pw
czy gra tam jakaś aktywna drużyna z tego forum?
Każdy solo pociska i gildii nie ma, ta jedna co jest to tam prawie nikt nie gra.
byłbym wdzięczny za namiary
A jak wrażenia z tego serwera ? Naprawdę jest bardzo dobrze oskryptowany ( czy to w ogóle jest słowo ? ) i w chwili obecnej gra około 5-6k graczy ?
Różne rzeczy słyszałem, np. że zawyżają wyznacznik populacji, end-game'owe raidy nie są takie świetne, a przede wszystkim, że na nisko-lewelowych mapach są pustki, czy to prawda ?
Hej, prosiłbym o link
A jak wrażenia z tego serwera ? Naprawdę jest bardzo dobrze oskryptowany ( czy to w ogóle jest słowo ? ) i w chwili obecnej gra około 5-6k graczy ? Różne rzeczy słyszałem, np. że zawyżają wyznacznik populacji, end-game'owe raidy nie są takie świetne, a przede wszystkim, że na nisko-lewelowych mapach są pustki, czy to prawda ?
Populacja jest ogromna, nawet na oficjalnym serwerze nie widziałem tyle ludzi w lokacjach(nie licząc stolic). Problem się pojawia, w momencie gdy wchodzimy do lokacji PVP, wtedy nadmiar graczy z przeciwnej frakcji przeszkadza niemiłosiernie w expieniu, tu nawet zwolennicy PVP nie będą do końca zadowoleni.
Niestety na tym plusy się kończą, serwer jak dla mnie nie do końca jest dobrze oskryptowany, umiejętności rasowe nie działają, dużo exploitów, które gracze wykorzystują nadmiernie, brak bug trackera, itp.
Ale mimo wszystko jest to chyba najlepszy serwer Vanilli na obecną chwilę. Zobaczymy jak będzie wyglądać serwer konkurencji, który dziś ruszył.
może ktoś podesłać linka?
Prosiłbym o linka na pw
Ogarnijcie jakas gildie. Co do serwera to takiej ilosci ludzie w poczatkowych lokacjach to nawet na globalu nie widzialem.
http://vendetta-alliance.shivtr.com/
Jest to jedyna gildia jaką znam, gdyż sam aktualnie serwerem się nie zajmuje. Nie mam niestety czasu na tak duże wyzwanie. Niemniej temat monitoruje i w razie czego mogę odpowiadać na wszystkie pytania.
Jeżeli chodzi o serwer, populacja jest duża, da się to odczuć na każdym poziomie (na globalu aktualnie trudno znaleźć większą liczbę ludzi), do tego przez całą swoją grę nie spotkałem ani jednego buga, to samo mówią moi znajomi. Trzeba przywyknąć do tego, że vanilla jest specyficzna. Rogue na przykład sapem wychodzi z niewitki i wchodzi w combat. Tak właśnie kiedyś się grało. Większość dziwnych rzeczy nie wynika z błędów serwera, a tego, że kiedyś tak zwyczajnie było
Ludzi jest masa więcej niż na globie się spotykało. Początkowe mapy są zaludnione jak i miasta, ja osobiście nawet czekam z expieniem bo nie chce mi się walczyć o spota i mobka do questa z 10 innymi ludźmi. Jest trochę błędów i niedociągnięć, ale to nic dużego co ma jakiś większy wpływ. W porównaniu z innymi privami to ten wypada całościowo dużo lepiej. Mnie najbardziej cieszy info, że planują również zrobić serwer na dodatku TBC w przyszłości.
wysle ktos linka ??
Również chętnie bym sprawdził taki serwer, poproszę o link na PW.
Poprosiłbym link na pw. Z góry dziękuje.
Proszę o link.
Jakby ktoś szukał gildii po stronie przymierza to widziałem "Gwardia Przymierza" i sporo ludzi mają w porównaniu do Vendetty.
Jeżeli można to proszę o link