Mógłbym prosić o linkacza na PW? Dzięki z góry
Wow vanilla - gracze
Poprosze namiary na priv
poprosze o linka. Z gory dzieki
Również poproszę o namiary
Mozna prosić o link na PW?
Genialny serwer, world pvp i wszystko to co zostało zabite w kolejnych dodatkach do wowa. Nigdy do classica mnie nie ciągnęło, ale jak tutaj zacząłem to coraz bardziej zaczynam się jarać tą wersją i chyba zostanę na stałe.
W razie czego w hordzie jest polska gildia Amelinium a Vendetta z ally to chyba przeszła do Gwardii.
Chetnie zagram z wami mam już dość Woda...wyślijcie mi nazwe oraz nazwe gildi
Porposzę o namiary na PW bo klienta juz pobralem
Ile tu ludzi gra?
Jestem początkujący i z chęcią bym pograł.
Dajcie namiar PW
Ponad 6k ludzi online w szczytowych godzinach. Nawet w nocy/rano 2k+ się utrzymuje.
Można gdzieś sprawdzić tę ilość graczy online (poza grą oczywiście)? Te 6k gra na jednym realmie? Jak w takim razie ma się serwer jeśli chodzi o jego stabilność?
Co z bugami, działającymi instancjami, spellami, itp.? Bardzo mnie ciekawi sukces tego serwera, bo 6k graczy online wygląda dość niewiarygodnie jak na tak świeży serwer.
Na jednym realmie. Jest wiarygodne, wystarczy pobrać addon Census plus i sobie samemu sprawdzić tyle, że w grze. Ewentualnie na forum tego serwera, jest dział z raportami o ilości populacji i ratio H/A. Jakieś tam bugi i exploity zawsze będą na każdym privie, ale prace nad serwerem trwały kilka lat stąd takie zainteresowanie - nie wzięło się nagle. Przy rekordzie 6.700 online jaki padł, nie było lagów (podobno serwer jest przystosowany pod 10k). Jak dla mnie, jeden z lepszych serwerów na jakich grałem pod względem technicznym, ilości online jak i community.
Da ktoś linka na pw ?
Wystarczy wbudowana wersja "licznika" online, czyli WHO
Czwartek godzina 16:10 czasu Europejskiego
Liczba może wzrosnąć wieczorem i późnym wieczorem ze względu na graczy SEA
Update na godzinę 23:00
Polecam serwer ^.^ Przyjemnie się gra.
to mega niezle .a poczatkujacy gracz odnadjzie sie tam ?
Witam czy jest jeszcze miejsce jak tak to chetnie sie pisze ^^
Hej, też prosiłbym o link
to mega niezle .a poczatkujacy gracz odnadjzie sie tam ?
Ja osobiście gram w anglojęzycznej gildii. Ale jeśli znasz język w jakimś podstawowym zakresie, to spokojnie sobie poradzisz bo na pewno ktoś Ci pomoże.
Serwer jest świetny. Nie ma dotacji, jakichkolwiek. Deweloperzy zajmują się bugami zgłaszanymi na forum. Na prawdę godny polecenia.