WoW vs SWToR

Witam interesują mnie wasze opinie na temat tych obu gier, myślę nad powrotem do grania i celuje w te 2 tytuły, jestem graczem PVP i tego najwięcej oczekuje z gry, czytałem ze SW mocno się zmienił ale czy może podchodzić do WoWa? I czy WoW czasem nie stal się nudny, przez te insta dungi, martwym open world pvp oraz cala masa ułatwień?

Jakie sa wasze opinie?

Jako gracz obu gier stwierdzam z pełnym przekonaniem, iż PvP jest o wiele lepsze w SWTOR.

Klasy są bardziej zbalansowane, a battlegroundy ciekawsze.

Pomimo że jestem więcej gram w wow-a też skłaniam się ku SWTOR , właśnie przez balans postaci który w wowie w pvp niestety kuleje

Potwierdzam. Też grywam bardziej w WoW niż Swtor'a, ale jeśli pvp to swtor

Dodam tylko, że do WoW'a zbliża się nowa postać i brak balansu tylko się pogłębi.

A ogólnie content oraz End Game i satysfakcja z gry tez jestescie za SW?

Główna fabuła miażdży każde inne mmo. Świetnie napisane dialogi, zwroty akcji, wybory moralne wpływające na fabułę, świetne persony ... no po prostu cud miód! Dungeony i raidy są bardzo wymagające, ludzie są strasznie mili i uprzejmi. Jedyny minus to taki, że bez abonamentu (30zł na miesiąc, gdzie WoW to ok. 45-50zł na miesiąc) ograniczenia uprzykrzają grę.

Abonament to żaden problem, liczy się jakość, nie powiem ze wow ostatnim razem mnie strasznie nudził, lecz nie mam rozeznania w SW inny klimat i jestem trochę zagubiony, jestem po prostu ciekawy na jakim poziomie stoi SW i chyba jednak sprawdzę głębiej swtor, no chyba ze ktoś jeszcze dada parę opinii na temat tych 2 gier.

Wykupując z góy abonament w SWTOR na pół roku wychodzi 15zł/miesiąc. Nie ma lepszej oferty.

SWTOR to gra ktora jest gra w pewnym sensie FABULARNYM

Konczysz fabule, szybciutko sie ubierasz i koniec.

WoW jest pelnoprawnym MMO

Jeżeli pominąć fakt, że SWTOR posiada PvP i PvE to tak, jest grą tylko fabularną.

I w sumie czemu WoW jest pełnoprawnym MMO a SWTOR nie?

Quaku dobiles chociaż do endgame w SWTOR czy tylko ktoś ci bzdur naopowiadal?

Tak SWTOR jest w pewnym sensie gra fabularna. "szybciutko się ubierasz" rly? Chyba w same najgorsze itemy można się szybko ubrać.

W SWTOR pvp jest dobre ale nie najlepsze, jednak jest mnóstwo rzeczy które można robić i gra nie nudzi tak szybko.

ale stek bzdur;d whatever zreszta chcesz to graj, ale swtor jest dobry na 3mc

SWTOR ma bardzo dobre PVP ale zaraz przyjdzie Xar z rodzinką i powie, że obie gry nie umywają się do GW2 HO6fKjf.png

Fabularnie przoduje wraz z Wowem, genialne dialogi, wybory moralne, lokacje, postacie. Wszystko łączy się to w genialną grę od Bioware.

SWTOR to gra ktora jest gra w pewnym sensie FABULARNYMKonczysz fabule, szybciutko sie ubierasz i koniec.WoW jest pelnoprawnym MMO

Jakieś konkrety? Dlaczego?

Twoje MMO Black Ops III

I'm so smartvOIgRQp.png

ale stek bzdur;d whatever zreszta chcesz to graj, ale swtor jest dobry na 3mc

No faktycznie masz rację, napisałeś taki stek bzdur że szkoda gadać. Zapewne w grę nie grałeś albo dobiłes do 20lvla i zrezygnowałeś. Jak podasz konkretne argumenty za tym że SWTOR to gra na max 3miesiące to pogadamy...

Mnie osobiście właśnie pvp w swtor odrzuciło dawno temu gdyby nie to, grałbym do tej pory. Jeśli chodzi o wowa to open world pvp istnieje. Balans ma być poprawiony w legionie... nie licząc demon huntera zapewne. Jedyne co mnie boli to sztuczne skracanie tych 40 osobowych bg, kończą się w niecałe 10min a walka to czasami wcale się nie nawiązuje. Wszystkie starania idą w kierunku krótkich i szybkich rated bg i na nowe 40 osobowe bg nie ma co liczyć. Zresztą nie wszyscy je lubią i chyba nawet jestem w mniejszości, że nie mogę sobie zagrać na alterac valley albo na isle of conquest zaciętej walki która trwa ponad pół godziny. Niby jest jeszcze ashran gdzie można siedzieć cały dzień - ale nie jest fajny ;p

A czy w tych obu gra mozna skupic sie na 100% pvp czy raczej nie ma sensu w tego typach grach?

Witam interesują mnie wasze opinie na temat tych obu gier, myślę nad powrotem do grania i celuje w te 2 tytuły, jestem graczem PVP i tego najwięcej oczekuje z gry, czytałem ze SW mocno się zmienił ale czy może podchodzić do WoWa? I czy WoW czasem nie stal się nudny, przez te insta dungi, martwym open world pvp oraz cala masa ułatwień?

Jakie sa wasze opinie?