Witam. Jak w temacie, poszukuję serwera o wysokich ratach na którym można szyku i efektownie sprawdzić daną postać zanim zacznie się nią grać na low rate. Serwer musi stać na wersji 3.3.5a ponieważ z uwagi na internet nie mam możliwości pobrać innej wersji. Czekam za odpowiedzią i pozdrawiam czytających.
Wow woltk 3.3.5a
Polecam Jargames
Daj spokoj nie graj na jarku server gdzie 3/4 jest pobugowane... a dmg niektórych class jest zboostowany.... aa i gm'i sprzedaja znajomym itemki ktore kosztuja kosmiczne ceny za grosze
Hmm ja osobiscie polecam https://www.molten-wow.com/ masz tu server prue pvp instant 80 bedziesz mogl obadac kazda klase co i jak a takze mid rate 20x 3/4 dni spokojnego robienia questow
Sprawdzę molten Troszkę mnie odpychają te bronie itd za doty ;P Z inst nic ciekawego nie leci, ale zobaczy się
Sprawdzę molten Troszkę mnie odpychają te bronie itd za doty ;P Z inst nic ciekawego nie leci, ale zobaczy się
Co z tego, że bronie za doty jak i tak chcesz high rate'a tylko po to żeby potestować klasy na low rate'a?
Witam. Jak w temacie, poszukuję serwera o wysokich ratach na którym można szyku i efektownie sprawdzić daną postać zanim zacznie się nią grać na low rate. Serwer musi stać na wersji 3.3.5a ponieważ z uwagi na internet nie mam możliwości pobrać innej wersji. Czekam za odpowiedzią i pozdrawiam czytających.