WoW WOLTK

Witam chciał bym dziś poszukać 2-4 osób do wspólnej gry na jakimkolwiek priv pod WOLTK(minimum 1k oline).Z moich serverów które mnie zaciekawiły:

*Neveredless

*Jargames

*Magic

*Molten(Aktualnie odpada za 39 dni będę mógł grać)

*Sunwell

Gdyby znalazł się ktoś chętny bardzo proszę pisać pod tematem,lub gdyby znał ktoś lepsze servery z min 1k online pisać również je wezmę pod uwagę.

Czekam z niecierpliwością:)

Oczywiście ja się zgłaszam.

Kiedyś grałem na Jargames ale ciągłe DC i nieogarnięta administracja szybko mnie odstraszyły. Sunwell ma bardzo rozbudowane polskie społeczeństwo więc jak chcesz zacząć grać to to będzie najlepsze rozwiązanie.

Zaciekawiła mnie twoja notka w postaci:

mógłbyś wyjaśnić o co chodzi z tak dziwnym ograniczeniem czasowym?

btw. to jest "WOTLK" a nie "WOLTK" taka lekka sugestia ^^

Pewnie ban :D

Od siebie mogę dodać ToD'a oraz Night Watch'a. W sumie byłbym chętny do gry z wami :)

Tak ban na Moltena mam aktualnie 38 dni co do błędu wczesna pora pisania posta i o błąd nie trudno ;p.Jeśli będziecie odezwijcie się do mnie na gg 2539439 ;)

Siema, ja też chętnie pogram proponuje server Sunwell lub jargames, ale osobiście Sunwell > Jargames.

Właśnie zaczynam grać na tym JG już 30 lvl warlockiem ally.Co do Sunwella jestę skłonny grać tylko muszę mieć pewność że nie odejdziecie po 1h gry.

Z przyjemnoscia z Tobą/Wami pogram ;) Na sunwell juz jakis czas gram (chyba 61lvl ;P). Jak ktos bd zainteresowany wspolna gra, niech napisze mi w grze.

Nick: Hckoxu, Pelnazajawa.

,Zmiana planów gram na ToD w hordzie,jeśli ktoś zainteresowany grą ze mną dalej pisać na gg 2539439.

Ja mogę spróbować grać ale będę dopiero zaczynał przygodę z WoW-em wiec ktoś musi mnie 'poprowadzić za rączkę'

Ajj... Jeśli w hordzie to ja odpadam bo od nowa mi się nie chce, a w ally mam zgraną gildię :F

Jeśli chodzi o WotLK to ja bym zagrał na Sunwellu lub Moltenie. I tylko na tych serwerach. Poza tym dodatkiem to na TBC tylko HellGround albo Vanilla (podstawka bez dodatków) to Feenix WoW (naprawdę porządny serwer, chętnie bym tam znowu zagrał ale nie mam z kim, może ktoś się skusi ;) ).

Odświeżam czy jest ktoś chętny do gry na hellground po stronie hordy ponieważ mam tam 70 lvl.

Witam chciał bym dziś poszukać 2-4 osób do wspólnej gry na jakimkolwiek priv pod WOLTK(minimum 1k oline).Z moich serverów które mnie zaciekawiły:

*Neveredless

*Jargames

*Magic

*Sunwell

Gdyby znalazł się ktoś chętny bardzo proszę pisać pod tematem,lub gdyby znał ktoś lepsze servery z min 1k online pisać również je wezmę pod uwagę.

Czekam z niecierpliwością:)