WoW Wotlk priv

Witam,
Legion tuż tuż aż abonamentu szkoda opłacać co powoduje brakiem aktualnego pożeracza czasu. Próbowałem sił w innych grach(B&S, Tera, Rift, Tibia, Smite, PoE, Rappelz, Shaiya i kilku innych) ale nic nie wciąga mnie na dłużej, nic nie oferuje czegoś dobrego. Nie wiem może po prostu jestem zbyt wybredny/wymagający no ale ilekroć próbowałem coś znaleźć na forum czy na własną rękę kończyło się to 1 dniowym graniem ^^
Więc proszę was o polecenie jakiegoś priva który:
- Ma znośną populację
- Nie ma na nim buga na bugu
- Posiada niskie raty(najlepiej x1 exp etc.)
- Aby był jak najbardziej zbliżony do Globala(nie chce jakichś własnych questów/ras itp.)
- Kronika Wratch of the Lich King

To chyba wszystko. Dziękuje i pozdrawiam!

Molten/Sunwell jeśli nadal istnieją.

Sunwell już od dawnia nie istnieje natomiast godnym polecenia serwerem jest realm Lordaeron na moltenie.

A nie lepiej Icecrown? Więcej osób? No nic to chyba zaraz zaczne ^^

@edit kk wiem Icecrown ma x7 expa, to zaczynam na Lordaeron.

Wiesz co nie wiem jaki jest dokładnie exp na Icecrown ale sugerując się, że powstał z połączenia dwóch serwerów mid exp czyli Deathwing oraz Ragnaros domyślam się, że raty są tam na poziomie 12x lub podobnym a z tego co przeczytałem chciałeś serwer 1x exp.

To nie jest tak że lordareon był hackowany/ddosowany x razy wciągu 2015-2016 roku i ryzykowanie jest tam grać? Sam serwer bardzo dobry, ale sprawdź forum i stronę czy nie było ataków niedawno :D

Witam,
Legion tuż tuż aż abonamentu szkoda opłacać co powoduje brakiem aktualnego pożeracza czasu. Próbowałem sił w innych grach(B&S, Tera, Rift, Tibia, Smite, PoE, Rappelz, Shaiya i kilku innych) ale nic nie wciąga mnie na dłużej, nic nie oferuje czegoś dobrego. Nie wiem może po prostu jestem zbyt wybredny/wymagający no ale ilekroć próbowałem coś znaleźć na forum czy na własną rękę kończyło się to 1 dniowym graniem ^^
Więc proszę was o polecenie jakiegoś priva który:
- Ma znośną populację
- Nie ma na nim buga na bugu
- Posiada niskie raty(najlepiej x1 exp etc.)
- Aby był jak najbardziej zbliżony do Globala(nie chce jakichś własnych questów/ras itp.)
- Kronika Wratch of the Lich King

To chyba wszystko. Dziękuje i pozdrawiam!