WoW z allegro pytanie

Witam rozglądam się za zakupem WoWa i na allegro zauważyłem pewną aukcję:

http://allegro.pl/world-of-warcraft-battlechest-30-dni-tanio-legion-i6531621611.html

Czy to z jakiejś kradzionej karty, nielegalne kody, z innego regionu no nie wiem.....koleś nie ma żadnych negatywów

Battlechest 24zł, legion 115zł....no dziwne tanio.

Jakie wasze zdanie? Nie chciałbym lipy mieć jak już się wkręce

Bardzo dziwna sprawa, że to on chce zalozyc konto. Konta od zamieci sa bardzo latwe do odzyskania :')

a faktycznie..... koleś musi sam założyć konto, a ja mam mu tylko dane podać...i że ich nie zapisze on sobie potem to ja nie wierze....to lipa straszna

Wiesz czemu chce dane? Bo zrobi sobie na swoim głównym koncie rafa z twoim. Ty nic o tym nie będziesz wiedział i za każdym razem kiedy kupisz prepaida on dostanie 30dni free. Teraz sobie pomnóż to razy osoby które kupiły i wychodzi na to że koleś prawdopodobnie gra za free na globie :D Co do ceny to battlechest jest tani, często są na niego promocje lub rozdają za friko (ostatnio dodawali do filmu) oraz to że tak czy tak bez najnowszego dodatku i tak dużo nie porobisz. Co do ceny legionu to też normalka z dodatkami do wowa. O ile pamiętam cataclysm chodził po 19zł także nie ma co panikować gdyż ceny dodatku zawsze spadają niedługo po premierze.

@edit
Teraz doczytałem w tym całym burdelu co tam panuje na aukcji, a dokładnie "proces transakcji" i w podpunkcie uwaga przeczytaj sobie co tam jest napisane. Więc miałem racje koleś po prostu zakłada nowe konta na swojego rafa.

Jak nie chcesz to kup na keye.pl kinguin.pl cdkeys.com

Witam rozglądam się za zakupem WoWa i na allegro zauważyłem pewną aukcję:

http://allegro.pl/world-of-warcraft-battlechest-30-dni-tanio-legion-i6531621611.html

Czy to z jakiejś kradzionej karty, nielegalne kody, z innego regionu no nie wiem.....koleś nie ma żadnych negatywów

Battlechest 24zł, legion 115zł....no dziwne tanio.

Jakie wasze zdanie? Nie chciałbym lipy mieć jak już się wkręce