WoW, zacina się przy obracaniu kamery

Witam, przejdę od razu do rzeczy, a więc tak, przez weekend grałem sb w ów grę na full detalach bez ściny, a dziś po robocie włączam grę i ku mojemu zdziwieniu gra łapie freezy przy jakim kolwiek poruszaniu się postacią czy kamera, wygląda to tak, za gdy próbuję ruszyć się postacą czy nawet sama kamera gra lapie zwie he nawet na 3/4 sek., nie da się przez to grać, zmieniłem ustawienia na low, zmieniałem DirectX z 11 na 9 w ustawieniach, i nic, dodam że nie mam aktualnie zainstalowanych addonów… =/ Pomocy, proszę.

PS. Właśnie włączyłem OV, i jest dokładnie to samo… -, -

Trwa to cały czas czy tylko przez chwilę? Miałem podobny problem, jednak u mnie przyczyną był umierający dysk twardy…
System długo Ci się ładuje?

Nie, nie cały czas grę zacząłem po pracy, koło 15 i do 18 wszystko hulało (ale na ustawionym DirectX 9), a gdy odpaliłem grę o 19.30 znów pojawił się ten problem, z tym że teraz już nawet zmiana DirectX nic nie daje, OV odpala się normalnie, ale WoW potrafi się zawiesić na loading screenie, po wyborze postaci… Aktualnie cofam Windows kilka dni wstecz, dam znać czy to coś dało.

A więc cofka Windowsa naprawia problem, pytanie na jak długo. =P