WoW

Cześć :rolleyes: Mam do Was pytanie chce wrócić do WoW`a (o ile nie napotkam problemów co kiedyś ostatnio) i zastanawiam się na jakim prywatnym serwerze grać.Zaciekawił Mnie Hellgrund (nie potrzebuje WOltk inie bedzie trzeba wiecej ściagać) czy warto grać na Hellgrund czy są jakieś inne lepsze Polskie prywane serwery? :)

Są lepsze. ToD na przykład :) Theatre of Dreams wygoogluj .

wygooglowalem ToD`a ten serwery chodzi na clasic,tbc i woltk?Jak klikołem na classic to 0 graczy online ale jak woltk to 1k to chce na woltk na ToD ale ja biore jak zagrać to jest 1)założ konto do gry/zrobione 2)sciągnij i zainstaluj gre i biore download i przenosi Mnie na http://www.fileplanet.com/202681/200000/fileinfo/World-of-Warcraft:-Wrath-of-the-Lich-King-Game-Client i tu Moje pytanie to ma 7gb to jest classic tbc i woltk w jednym czy tylko dodatek Jak to sciagne to juz normalnie i tylko patche? :blink:

EDIT:dobra już Mi się pobiera i mam pytanie nie wiem jaka wersje pobieram engb czy enus i czy niezależnie od tego jaka sciagam czy bede mogl grac na prywatmynm serwerze ToD?

Hmm... To tak. To co pobierasz (7gb) to wotlk i to wystarczy do gry. Musisz go tylko spaczować do wersji 3.3.5a i tyle.

No i oczywiście nie patchuj przez launchera, tylko ściągnij sobie odpowiednie łatki np. stąd: wow-space.info/download/patch

Cześć :rolleyes: Mam do Was pytanie chce wrócić do WoW`a (o ile nie napotkam problemów co kiedyś ostatnio) i zastanawiam się na jakim prywatnym serwerze grać.Zaciekawił Mnie Hellgrund (nie potrzebuje WOltk inie bedzie trzeba wiecej ściagać) czy warto grać na Hellgrund czy są jakieś inne lepsze Polskie prywane serwery? :)