Cześć Mam do Was pytanie chce wrócić do WoW`a (o ile nie napotkam problemów co kiedyś ostatnio) i zastanawiam się na jakim prywatnym serwerze grać.Zaciekawił Mnie Hellgrund (nie potrzebuje WOltk inie bedzie trzeba wiecej ściagać) czy warto grać na Hellgrund czy są jakieś inne lepsze Polskie prywane serwery?
WoW
Są lepsze. ToD na przykład Theatre of Dreams wygoogluj .
wygooglowalem ToD`a ten serwery chodzi na clasic,tbc i woltk?Jak klikołem na classic to 0 graczy online ale jak woltk to 1k to chce na woltk na ToD ale ja biore jak zagrać to jest 1)założ konto do gry/zrobione 2)sciągnij i zainstaluj gre i biore download i przenosi Mnie na http://www.fileplanet.com/202681/200000/fileinfo/World-of-Warcraft:-Wrath-of-the-Lich-King-Game-Client i tu Moje pytanie to ma 7gb to jest classic tbc i woltk w jednym czy tylko dodatek Jak to sciagne to juz normalnie i tylko patche?
EDIT:dobra już Mi się pobiera i mam pytanie nie wiem jaka wersje pobieram engb czy enus i czy niezależnie od tego jaka sciagam czy bede mogl grac na prywatmynm serwerze ToD?
Hmm... To tak. To co pobierasz (7gb) to wotlk i to wystarczy do gry. Musisz go tylko spaczować do wersji 3.3.5a i tyle.
No i oczywiście nie patchuj przez launchera, tylko ściągnij sobie odpowiednie łatki np. stąd: wow-space.info/download/patch
Cześć Mam do Was pytanie chce wrócić do WoW`a (o ile nie napotkam problemów co kiedyś ostatnio) i zastanawiam się na jakim prywatnym serwerze grać.Zaciekawił Mnie Hellgrund (nie potrzebuje WOltk inie bedzie trzeba wiecej ściagać) czy warto grać na Hellgrund czy są jakieś inne lepsze Polskie prywane serwery?