Czy ktos moglby zamiescic stronke z dobra wersja tej gry i mala instrukcje co jak i gdzie.?
Wow
Chodzi ci o to gdzie można ściągnąć WoW ?
Gruby ( :-> ) a po co ci? Jak chcesz grac na globalu to musisz placic... A jak chcesz na privie to kazda szanujacy sie prywatny server zamieszcza linki na swojej stronie by zassac WoWa wiec nie rozumiem problemu....
To chcialbym grac na Avalonie ale nie wiem za bardzo co mam robic sciagnelem kiedys jakas wersje wowa i mi nie chodzilo wiec usunelem gre. Ponac tez trzeba sciagnac jakies patche zeby grac na tym servie ale nie wiem jakie
Jeśli poptostu chcesz pograć, to napisz do mnie ja ci wyślę dobrego servera oraz pliki do ściągnięcia. Jak masz szybkiego neta to załatwisz to w 1 dzień =>
Na avalonie jest zamknięta rejestracja więc polecę ci coś lepszego: Andeerię.
Na avalonie jest zamknięta rejestracja więc polecę ci coś lepszego: Andeerię.
nie jest zamknieta tylko poprostu by popatrzeli na twoja prozbe musisz im wyslac jakies dane.
Spawn, ja im wysłałem z 10 podań o konto i na żadne nie odpowiedzieli chociaż z tego co czytałem rejestracja przez podania była otwarta jeszcze jakieś 2 tyg.
Czy ktos moglby zamiescic stronke z dobra wersja tej gry i mala instrukcje co jak i gdzie.?