WoW

Hejka.

Postanowiłem założyć sobie nową postać w WoW i chętnie pogram z kimś, kto również założy gdzieś nową postać. ;) Ot, takie wspólne pogrywanie, rozmawianie, śmianie się. Klasa jaką zamierzam grać, to jakiś healer, ponieważ uwielbiam supportować. ;)

Jeśli ktoś byłby chętny - niech napisze w tym temacie, bądź na pw.

KILKA UWAG:

1 - w gre wchodzi tylko i wyłącznie Global

2 - nie pisz, jeśli masz postać 20, 30, 40, ...+. Interesuje mnie tylko gra od początku w ciekawym towarzystwie. :)

3 - nie pisz, jeśli jesteś niestabilnie emocjonalnym gimbusem. Szukam w miarę inteligentnych osób do grania

4 - gramy w al!

5 - jeśli masz zamiar pograć max tydzień, a następnie opuścić serwer i wrócić gdzieś indziej, bądź stwierdzić, że gra Ci się po prostu znudziła - nie pisz!

Do zobaczenia na serwerach! ^^

Moge grać na Outlandzie od 1lv. Mam tam już postac ale w Hordzie, więc będzie to czysta gra od początku :)

Jeśli chodzi o Outland to tam 80% populacji to Alliance. Ja też mogę z chęcią pograć na BL'u / Stromscale u Hordy.

Moje RealID: marcin.k816@gmail.com

Moge grać na Outlandzie od 1lv. Mam tam już postac ale w Hordzie, więc będzie to czysta gra od początku

Spoko, napisałem do Ciebie na GG, odezwij się. ;) PS: alliance! Tylko alliance! W Hordzie już grałem. :P

Ja właśnie dzisiaj zrobiłem sobie alianta na bl'u.Też chciałem spróbować czegoś nowego[czytaj pograć ally:P], więc gdyby co to mogę pograć na bl'u.

Gracie nadal? Jak tak, to moge dołączyć ;)

Hejka.

Postanowiłem założyć sobie nową postać w WoW i chętnie pogram z kimś, kto również założy gdzieś nową postać. ;) Ot, takie wspólne pogrywanie, rozmawianie, śmianie się. Klasa jaką zamierzam grać, to jakiś healer, ponieważ uwielbiam supportować. ;)

Jeśli ktoś byłby chętny - niech napisze w tym temacie, bądź na pw.

KILKA UWAG:

1 - w gre wchodzi tylko i wyłącznie Global

2 - nie pisz, jeśli masz postać 20, 30, 40, ...+. Interesuje mnie tylko gra od początku w ciekawym towarzystwie. :)

3 - nie pisz, jeśli jesteś niestabilnie emocjonalnym gimbusem. Szukam w miarę inteligentnych osób do grania

4 - gramy w al!

5 - jeśli masz zamiar pograć max tydzień, a następnie opuścić serwer i wrócić gdzieś indziej, bądź stwierdzić, że gra Ci się po prostu znudziła - nie pisz!

Do zobaczenia na serwerach! ^^