Wracajcie do Hawken. Nie tylko dlatego, że to znakomita gra, ale dlatego, że czeka tam Ascension, największy od czasu premiery update

Ascension.Największy od czasu premiery (12.12.12 r.) dodatek miał wejść już we środę po trwającym 24 godziny maintenance, jednak pojawiło się trochę problemów, więc tak naprawdę mogliśmy grać dopiero od wczoraj, a ja piszę o tym dzisiaj, bo chciałem mieć pewnoś...

Wyświetl pełny artykuł

Jak wychodził Hawken, to nie miałem na niego PCta. Potem o nim zupełnie zapomniałem, a gdy kupiłem nowego PC, to dalej o nim nie pamiętałem. Teraz dzięki mmorpg.org.pl sobie przypomniałem i będzie rezanie.

Tak serio to nie słychać było zbyt wiele o tym tytule, np. twitch.tv spokój, fora też jakoś nie specjalnie i ogólnie serwisy, tak polskie jak i zagraniczne. No ale, jest update, więc może "ruszy maszyna" E-sportu i takich tam fraglesów.

Ascension.Największy od czasu premiery (12.12.12 r.) dodatek miał wejść już we środę po trwającym 24 godziny maintenance, jednak pojawiło się trochę problemów, więc tak naprawdę mogliśmy grać dopiero od wczoraj, a ja piszę o tym dzisiaj, bo chciałem mieć pewnoś...

Wyświetl pełny artykuł