Czemu nie zostałem poinformowawszy o wranie?
nie wiem za co i dlaczego
Chyba warnie, nie wranie
Komunikat zawsze jest w poście ,który został warnowany. A tak po za tym, już możecie widzieć swoje ostrzeżenia?
Tak, ale tylko swoje. Nie mogę popatrzeć na czyjeś ):
No ja jak zobaczyłem swoje to mi się zjeżył włos na głowie Teraz walczymy o kasację po roku tych ostrzeżeń tak jak jest w drogówce z punktami karnymi
No właśnie bo ja mam jeszcze z 2009
Naucz się pisać...ten 'wran' od Sloda mnie rozwalił.
Dyskutowaliśmy już o tym ,czy nie zrobić czegoś takiego ,że po jakimś czasie można unieważnić
warny z przed kilku miesięcy/roku. Nie będziemy iść na rękę osobom ,które mają regulamin w 4 literach.
Uważam że kasacja warnów po roku od jego otrzymania jest sprawiedliwa.
Kto popiera łapka w górę!
Ja tam warna jeszcze nie dostałem i się ciesze...
Jeżeli warny byłyby 'poważniejsze' to lepiej żeby nie były usuwane, ale jeżeli takie łagodne jak np. spam to niemiałbym nic przeciwko.
Kristal jest u nas dwa lata i nie ma warna. Ja prawie 3,5 i mam jeden ,a co niektórzy w pół roku mogą zebrać 10. Trzeba się pilnować i być rozsądnym.
A możesz mi powiedzieć, ile warnów nazbierało mi się, odkąd jestem na tym forum?
Myślałem ,że już każdy może zobaczyć swoje ostrzeżenia. Masz ich 10.
Wszyscy mamy warny,mam i ja! Co do resetu to jestem za
Normalni użytkownicy nie mogą zobaczyć warnów innych, a szkoda. Ogólnie jak patrze to ja sam sobie mogę zobaczyć pod numerem GG jest pasek z ostrzeżeniami oraz na profilu pod Zdjęciem.
Skrypt resetujący będzie, ale po aktualizacji silnika forum, na dziś dzień możecie pisać do moderatorów pm o zdjęcie warnów danych przeszło rok temu. Robi się mały offtop, więc zamykam.