Wrestling

Ogląda może ktoś z forum wrestling?Moja przygoda z tym wyreżyserowanym sportem(nie wiem czy to jest sport,no ale chyba jest)zaczęła się około pół roku temu,kiedy to przypadkiem przełączyłem na "Extreme Sports".Od tamtej pory nie opuściłem ani jednego odcinka wwe.

Oglądałem w podstawówce. Także starałem się nie przegapić każdej gali. Teraz z tego wyrosłem :P

Oglądałem kiedyś, ale nie trawie jak jest udawany sport.

Oj tam udawany :P

Raczej reżyserowany ;) Całkiem spoko rozrywka, gdy nie ma żadnego ciekawego filmu lub anime (w moim przypadku). Nie polecam teraz oglądać TNA, bo jest niczym matura rozwiązywana przez przedszkolaka, jedno wielkie bagno. Natomiast w WWE szykuje się okres, którego już nie mogę się doczekać, czyli Road to WrestleMania. 3 miesiące najciekawszych story, walk i wielki finał na najważniejszej gali w świecie wrestlingu.

Też kiedyś oglądałem. Taki współczesny teatr z ciekawymi zwrotami akcji i wgle :) .

Znaczy Rafiq, juz się tak nie napinaj, jako wieloletni fan Wrestlingu wiem, że jak ktoś twierdzi, że udawane, to będzie tkwił w tej słodkiej nieswiadomości całe swoje życie, i za nic go nie przekonasz, że jest innaczej.

Btw. Takich tematów było już pare, i każdy bodajże skończył się zamknięciem przed moda z powodu "flejmu"

W swojej wypowiedzi nie widzę żadnej napinki, ale cóż... ;)

Dziś do pobrania już będzie gala WWE TLC. Życzę wszystkim fanom miłego oglądania i co najważniejsze może nie będzie Janka w ME.

Wrestling nie do końca jest udawany, udawane są ciosy w twarz ale to jest zasada ze nie mozna bezbosrednio czaskac sie po twarzy, po za tym to co oni wybrawiają to jest tylko akrobatyka ale nie wieze w to ze jesli skoczy ktos na CB z naroznika drabiny t nie zaboli... W tym sporcie chodzi o to zeby przeciwnika ogluszyc na krotki moment zeby zdazyc go przypiac.

Niektóre federacje bawią się wrestlingiem robiąc podczas sobie przysłowiowe 'jaja'. Takim przykładem może być Chikara. Oni posiadają wielu wrestlerów, którzy żartują sobie z publiką. Oczywiście nie przez całą galę, ale są śmieszne momenty. Natomiast najciekawszym Tag teamem jest The Osirian Portal. Jeden z nich ma maskę węża i podczas walk używa 'hipnozy', a potem swoim przeciwnikom każe np. tańczyć. Może to brzmi jak kiczowate gówno, ale fajnie to wygląda. Gdy pierwszy raz o nich usłyszałem przyszło mi do głowy słówko 'kretyni'. Jednak po obejrzeniu są całkiem całkiem do strawienia :)

Sheamus, podczas wizyty w Polsce, zapytany o ludzi, którzy twierdzą, że wrestling jest udawany odpowiedział (z pamięci pisze): "Niech ktoś taki wejdzie ze mną na ring na 10 minut, to zobaczymy, czy nadal będzie twierdził, że to jest udawane". Cóż, nic dodać, nic ująć :D

Nie wiem czy oglądasz TNA, ale Storm rozpoczął karierę solową. Natomiast wcześniej przez wiele lat był w tag teamie. W jednym z wywiadów powiedział, że do takiej walki musi przygotowywać się inaczej, bo kosztuje go ona o wiele więcej wysiłku. Nie może wziąć odpoczynku tak jak wcześniej w TT, ale musi być na ringu przez 10-15 minut. Taka mała rzecz, a musi zmienić swoje wieloletnie przyzwyczajenia.

http://www.WrestlingForum.pl

Ogląda może ktoś z forum wrestling?Moja przygoda z tym wyreżyserowanym sportem(nie wiem czy to jest sport,no ale chyba jest)zaczęła się około pół roku temu,kiedy to przypadkiem przełączyłem na "Extreme Sports".Od tamtej pory nie opuściłem ani jednego odcinka wwe.