Wrestlmenia :D

Siemanko ludzie, wiecie może, na jakiej stronce moge obejrzeć całą XXVI wrestlmenie? Może być płatne SMS'em :D

Można pobrać z thepiratebay. Ja pobrałem i jestem zadowolony, full HD. Ogólnie warto obejrzeć tą galę.

Ja ściągnełem ( wprawdzie ściagam bo sciagnelem 2 cześci na 3) z chomikuj.pl, zapłaciłem 3.66 sms.

Na Eurosporcie masz w każdy poniedziałek po 21. ; ]

na TVPuls też leci - środa (bodajże) o 21.30.

No tak jest na Eurosport i na TVPuls ,ale to nie jest Wrestlemania (jest także na Extreme Sports). Tam pokazują urywki Raw, SmackDown i Superstars, to są gale ,które są emitowane raz w tygodniu. A Wrestlemania jest to gala Pre View ,która ukazuje się raz w roku, najważniejszy event WWE.

No dokładnie i właśnie chciałem to obejrzeć :D Z chomika pobiore.

Miałem gdzieś linki na MU w HD 720p jak znajdę zapodam na PW :P Ale gala ogólnie pod względem walk skopana ;p jedynie Undertaker z HBK wykrecili świetną walke :)

Spróbuj popolować na Extreme Sports. Powtórki ważnych gali lecą zawsze w czwartki po SmackDown. Ostatnio nawet w piątek wieczorem widziałem. :)

A co do oglądania w necie, to musisz sobie poszukać. Jak ja szukałem kiedyś RoyalRumble to się nie doszukałem. :D

No, no nie wiedziałem, że tu tylu fanów WWE :D Teraz to czekamy na Extreme Rulez :D

Siemanko ludzie, wiecie może, na jakiej stronce moge obejrzeć całą XXVI wrestlmenie? Może być płatne SMS'em :D