Siemanko ludzie, wiecie może, na jakiej stronce moge obejrzeć całą XXVI wrestlmenie? Może być płatne SMS'em
Wrestlmenia :D
Można pobrać z thepiratebay. Ja pobrałem i jestem zadowolony, full HD. Ogólnie warto obejrzeć tą galę.
Ja ściągnełem ( wprawdzie ściagam bo sciagnelem 2 cześci na 3) z chomikuj.pl, zapłaciłem 3.66 sms.
Na Eurosporcie masz w każdy poniedziałek po 21. ; ]
na TVPuls też leci - środa (bodajże) o 21.30.
No tak jest na Eurosport i na TVPuls ,ale to nie jest Wrestlemania (jest także na Extreme Sports). Tam pokazują urywki Raw, SmackDown i Superstars, to są gale ,które są emitowane raz w tygodniu. A Wrestlemania jest to gala Pre View ,która ukazuje się raz w roku, najważniejszy event WWE.
No dokładnie i właśnie chciałem to obejrzeć Z chomika pobiore.
Miałem gdzieś linki na MU w HD 720p jak znajdę zapodam na PW Ale gala ogólnie pod względem walk skopana ;p jedynie Undertaker z HBK wykrecili świetną walke
Spróbuj popolować na Extreme Sports. Powtórki ważnych gali lecą zawsze w czwartki po SmackDown. Ostatnio nawet w piątek wieczorem widziałem.
A co do oglądania w necie, to musisz sobie poszukać. Jak ja szukałem kiedyś RoyalRumble to się nie doszukałem.
No, no nie wiedziałem, że tu tylu fanów WWE Teraz to czekamy na Extreme Rulez
Siemanko ludzie, wiecie może, na jakiej stronce moge obejrzeć całą XXVI wrestlmenie? Może być płatne SMS'em