Współczesne gry

Znacie jakieś współczesne gry

jak

Americas Army i Gunz

Exteel, WarRock ;-)

a która jest najlepsza taka według ciebie

Zależy od gustu - Jak jesteś fanem szybkiej rozgrywki to WarRock - jeśli wolisz się troche pomęczyć Americas Army - Chcesz Tryb DeathMatch? Exteel

F.E.A.R. Combat - ładna grafa i dosyć ciekawa rozgrywka a wszystko za free :mrgreen:

F.E.A.R. Combat od ilu jest lat ???

18 latek + :-P

no a ja mam 12 jak byś nie wiedział :evil:

nie wspomniałeś w swoim poście ze ta gra ma być przeznaczona dla Ciebie, tylko ogólnie się zapytałeś czy ktoś jakąś zna.... :->

Ty aleksander... A kto ci sprawdzi lie masz lat??? :D CS tez niby jest od 16 roku zycia. a gra w to moj kuzyn co ma 9 lat. WIec sorry. A z tych co podali to faktycznie FEAR Combat... noo w ostatecznosci Enemy Teretory... ale to juz jest stare.

Ja mam 27 i sie nie chwale jakbym sie postarasl to moglbym byc tatusiem niektorych z was.......

Btw WarRock i chyba shootah(jak nazwy nie pomylilem) to gry w tym klimacie

//R3m4ke

A ja jestem twoim moderatorem i sie starać nie musze :D

btw. Ty mój "tatuś"? Łosz kur... Katastrofa :P

Warrock, Exteel, SNDO :-) , AirRivals

BTW www.teeworlds.com

Ja mam 27 i sie nie chwale jakbym sie postarasl to moglbym byc tatusiem niektorych z was.......Btw WarRock i chyba shootah(jak nazwy nie pomylilem) to gry w tym klimacie//R3m4keA ja jestem twoim moderatorem i sie starać nie musze btw. Ty mój "tatuś"? Łosz kur... Katastrofa

Nie chwal sie :D bo to ci nic nie da :D poprostu stara d*pa juz jestes :D nie dlugo juz prostata cie czeka :D... na cale szczescie mi do tego jeszcze troche brakuje.... :D wogole prostata.... pochlastam sie jak kiedys to bede mial... strace pasje mego zycia :(

Już za niedługo będzie można zagrać w Battlefield Heroes. Premiera według EA miała być w wakacje. Ale będzie dopiero w jesieni. Więcej informacji na:

www.battlefield-heroes.com

A jeśli nie chcesz czekać to polecam WarRock.

A jakieś rpg w realnych czasach, tylko z końcówką mmo

Ja w F.E.A.R Combat jak chcialem keya przez pomylke wpisalem ze mam 16 lat a gra jest od 18 i zapamietalo moje ip i juz nie dostalem keya xD Do dzis nie moge dostac :P

A jakieś rpg w realnych czasach, tylko z końcówką mmo

Nie jestem na 100% pewny ale zdaje sie wszystkie gry na www.mmosite.com gtóre w rodzaj gry mają wpisane casual to MMO w czasach terazniejszych

Chodzi mi o taki projekt.. Tryb sterowania ''COD 4'', miasto i różnorodność możliwości ''GTA 4'' sterowanie samochodem ''TDU'' grafika w stylu tych wszystkich gier.

Powiedzmy że fabuła jest rodem z filmu ''świt żywych trupów'', mamy ileś tam miast odizolowanych na reszcie świata czyli lasy, pustynie, wsie i toczący się horror.

Do tego dodajmy jak największe możliwości zarabiania hajsu, i zlikwidujmy pasek z maną i

lvl. Co za tym idzie, likwidujemy skupiska mobów, czyli idziesz przez las a coś ci może z nienacka wyskoczyć. Cel gry, jak największy hajs, pozycja, przetrwanie, questy itp.

Możesz stwierdzić że trochę popłynołem, ale już tego fantasty mam dosyć, jak widzę elfa to mi się rzygać chcę..

Może nie w tym stylu jednak ''EVE'' jest dla mnie jeszcze ciekawym projektem mmo, ale niestety wymagany poziom języka angielskiego w tej grze przekracza moje możliwości na kompletne jej zrozumienie co daje do myślenia gdy trzeba za rozrywkę zapłacić..

Znacie jakieś współczesne gry

jak

Americas Army i Gunz