Wspolna gra Barus

Witam mam 31lv Gladiatora i coraz ciezej jest dlatego poszukuje ludzi chetnych do wspolnej gry. Ewentualnie jakis legion ktory pomoze wbic 65 lv :) Strona Asmo. Nick w grze Excal

Na barusie u Asmo masz z 30 legionow wystarczy na lfg popatrzec tutaj nikogo sensownego nie znajdziesz do gry :) bo quit po 2-3 dniach :) 65 i tak bedziesz dobijal solo oprocz 2-3 kampani ;)

Dobrze kolega wyżej prawi.

Nie ma co się umawiać z ludźmi tutaj, którzy przestają grać po 20lvlu :P Na LFG jedna wiadomości i masz konkretny legion. :)

Tak myslalem za dlugo cisza byla :D poki co mam 42lv

Panowie się mylą zdecydowanie ;) Akurat jestem z tych co wracają do gry po 1,5 rocznej przerwie i raczej NA PEWNO nie quituje po 20 lvlu ;)

Jak coś to priv

Ten kto chętny podawać tutaj nick w grze lub nick na skype, posiadam 65 gladiatora i jestem w stanie pomóc oraz przyjąć do legionu

Jaka strona?

Asmo

Zapraszam napsaić do mnie na PW lub kolegi

/w Sankess

/w Darffest

/w TeqX

;-) Gramy wieczorami 18 - 22

ASMO of course :)

Nicki Sankess i Darffest kojarza mi sie jeszcze z czasow Nexusa i patcha 2.7 na ktorym probowalem grac ale przestalem na 30 lvl.

Chyba prowadzili jakis legion po stronie asmodian.

Raczej sie nie myle, ale to bylo kilka lat temu (max 1.5 roku temu).

nic nie chce mowic ale granie po 4 h dzinnie tzn 18-22 w Aiona wbicie maxa zajmie wam pol roku . Przykre ale juz wiele razy to sprawdzialem i nie ma sensu grac typowo grupkami bo i tak wczesnij czy pozniej bedzie rozbieznosc lvli , na 65 to co innego

My też graliśmy ;-) Jestem założycielem (byłego już) legionu Etherions na Nexus. Teraz wznawiamy grę na Barusie od 0 i myślę, że nie będzie tak trudno jak mówisz. Aion stał się prostszy a pułap lvli jest o wiele mniejszy. Ja po 2 dniach grania mam 26 - bez spiny i na luzie.

Darffest troszkę przynolifił i ma już 43 ;-) Ale część naszego "starego" teamu wróciła więc jest dobrze :-).

Dzisiaj będę zakładać witrynę, tworzyć logo itp. Jakbyście byli chętni to piszcie ;-)

do 50 levelu w 2 tygodnie mozna dojsc grając po 4-5h dziennie, powyzej juz bardzo duży skok i co za tym idzie wolniej sie bije levele

do 50 levelu w 2 tygodnie mozna dojsc grając po 4-5h dziennie, powyzej juz bardzo duży skok i co za tym idzie wolniej sie bije levele

50 lvl to sie nabija w 3-4 dni grajac po 4-5h wiedzac gdzie expic :)skok lvla zaczyna sie 63-65 i te 2 lvle najtrudniej wbic 50-60 wbijasz w 2 dni expiac na mithrilah:)

50 lvl to sie nabija w 3-4 dni grajac po 4-5h wiedzac gdzie expic

a świstak siedzi i zawija w sreberka .... sama początkowa lokacja do Munina trwa około 1h-1,5h expercie

I dodam, nie pisze o robieniu jakiegoś alta tylko grze od początku, przy altach, gdzie możemy dać im odpowiedni gear za coiny expi się szybciej, ale i tak 3-4 dni to wynik dla nolifów

a świstak siedzi i zawija w sreberka .... sama początkowa lokacja do Munina trwa około 1h-1,5h expercie I dodam, nie pisze o robieniu jakiegoś alta tylko grze od początku, przy altach, gdzie możemy dać im odpowiedni gear za coiny expi się szybciej, ale i tak 3-4 dni to wynik dla nolifów

W sumie co kolejny path to próg lvl'a jest obniżony i jest o wiele łatwiej. Najszybciej jest walić kampanię i dobijać lvl questami na coiny.

Witam mam 31lv Gladiatora i coraz ciezej jest dlatego poszukuje ludzi chetnych do wspolnej gry. Ewentualnie jakis legion ktory pomoze wbic 65 lv :) Strona Asmo. Nick w grze Excal