Wspólna gra MMO

Poszukuje kogoś do wspólnej gry w mmorpg, które nie jest jakieś stare i gra dużo osób.

O mnie

Kontakt: Skype, ts3, discord, GaduGadu, steam

Nie lubię mmo tych o przyszłości itp. Typu latające statki kosmiczne, miecze świetlne wolę typowych wojowników, magów, łuczników

Od osoby która chciała by pograć oczekuję kultury i wieku powyżej szesnastu lat ;p

Jeśli ktoś by chciał pograć pisać pw lub pod postem jakiś kontakt i propozycje <3

250 Wyświetleń i wciąż nikt nie chce zemną grać 3

Wow jest bardzo spoczko, mam 20 lvl jutro kupuje battlechesta, a jeżeli możesz poczekać miesiąć to w AA startuje nowy serwer.

Dzięki za propozycję ale aktualnie wow'a odpuszczam sobie bo muszę kupić nowy dodatek, ale za miesiąc kto wie. A na razie czekam na inne oferty :P

A moze byc cos w rodzaju moby fps? Chodzi o Paladins.

@DyingLight Ogólnie grałem w to kilka dni ale średnio mi się spodobało. Taki Overwatch tylko ubogi xDD

Witam, ja mogę zagrać. Obecnie coś tam gram w Hotsa, a jak nie interesują Cię moba to może Wildstar?

HotS i zastanawiam się nad WoW'em aa i od czasu do czasu gram w TESO

spróbuj w ff14 akurat tam są takie klasy co tobie odpowiadaja.

Jak szukasz ludzi do gry to organizuje taką ekipę do gry w Tera Online na serwerze Killian już ogarnąłem ts.

Jak chętny to pisz na pw:D

Hejka po długim czasie szukania gry znalazłem i bawię się świetnie i ogólnie mówiąc.

Zapraszam was wszystkich do dołączenia do mnie

Serwer: Windrest

Region: Europa

Mój nick w grze: Saskecz

Kontakt: Posiadam Discorda.

Wszyscy są mile widziani <3

Z chęcią pomogę osobą co dopiero zaczynają grę mimo że sam wszystkiego jeszcze nie ogarniam ale to przyjdzie z czasem

Poszukuje kogoś do wspólnej gry w mmorpg, które nie jest jakieś stare i gra dużo osób.

O mnie

Kontakt: Skype, ts3, discord, GaduGadu, steam

Nie lubię mmo tych o przyszłości itp. Typu latające statki kosmiczne, miecze świetlne wolę typowych wojowników, magów, łuczników

Od osoby która chciała by pograć oczekuję kultury i wieku powyżej szesnastu lat ;p

Jeśli ktoś by chciał pograć pisać pw lub pod postem jakiś kontakt i propozycje <3

250 Wyświetleń i wciąż nikt nie chce zemną grać 3