Wspólna gra na EU C:

Witam, jest ktoś chętny pograć na dragon nest EU? :). Od początku oczywiście, bo mam zamiar wrócić do tej gierki. I nie polecajcie mi SEA bo nie będę tam grał ;D.

Czy w Dragon Nest'a można grać na padzie?

A nawet nie wiem, dopiero co to instaluje :P

Mozna grac na padzie. Na EU taki problem, ze gra bardzo malo osob w porownaniu do SEA.

A co mnie obchodzi jaki jest problem? Gram na EU i mam gdzieś SEA. Czytaj co piszę.

Hmm mógłbym ja. Zrobiłem jakiś czas temu academica i brak mi motywacji do wbicia capa >.>.

Jeżeli tak jak ja masz dopiero około 10 lvl to chętnie :D

Coś koło 17, albo 16. Na pewno jestem po change jobie :P

Ojj to będę musiał cię dogonić :P. Chyba że lubisz pomagać nowym :)

Jestem leniwym człowiekiem. Wytłumaczyć lub opowiedzieć mogę, ale gdy chodzi o czyn to raczej nie ;p. Może bym jutro spróbował coś pokombinować z pomocą :P.

Mam też lv 40 archera ^^

heh, kiedyś grałem w DN i miałem 23 bodajże, ale skończyłem i gram od nowa teraz bo nowyy wydawca ^^

:) oj lenie z was. Lev 24 robi się prawdę mówiąc w 2-3 godziny. potem do 32 lev robi sie 2-3 lev dziennie a powyżej to 1-2 lev max na dzień. Ciekawe czy na EU też dostajecie ten 50% bonus expa dla nowej postaci , to bardzo pomaga. Ciekawe czy któryś z was dojdzie do 60 lev jak wejdzie w grudniu:) Nie mówiąc już o tym że, zrobienie nestów na 50 lev wymaga niezlego ekwipunku , nie wystarczą niebieskie rzeczy i 60 lev. Ciekawe jak to będą wam dozować? Czy wszystkie dungi i nesty od razu czy też stopniowo. A co z suff 2 i 3 ? a co z gdn . No kochani nie da sie tego zrobic grając tylko od czas do czasu. Niemniej czeka was sporo zabawy.

Nesty na 50 spokojnie da rade z blue eq na 60, jak party ogarniete to na abn Norma wystarczy blue na 50. Ale jest teraz event wystarczy byc online godzine dziennie online i dostanie sie ancient totem set jak wejdzie 60. Na EU najprawdopodobniej nie bedzie suffixa, na testowym serwerze dla DNM'ów jest system dragon jade i jeden z administratorów powiedzial ze gra bedzie dzialac w tym systemie na 85%.

Witam, jest ktoś chętny pograć na dragon nest EU? :). Od początku oczywiście, bo mam zamiar wrócić do tej gierki. I nie polecajcie mi SEA bo nie będę tam grał ;D.