Wspólna gra na moim koncie

no to tak prosta sprawa chce grac w wowa a tak naprawdę brakuje mi czasu praca kobieta dom bla bla

Szukam po prostu kogoś kto pomoże mi to wszystko ogarnąć wbić ten 90 lvl i cieszyć się gra kiedy to zrobimy nie widzę problemu żeby ta osoba stworzyła własna postać i grała sobie dalej ja mam malo czasuu np od pon do sob nie ma szans żebym ja się zalogował przed 18 kupno dodatków jak i pp jak najbardziej biorę na siebie ; D

Ja tam moge grac, tylko pytanie do ciebie bedziesz mial satysfakcje z grania na takim koncie gdzie ty praktycznie wbiles 2-3 lvle?

same wbijanie lvl w tej grze nie jest ważne ważny jest end game czas żeby wpaść i zrobić raid czy 2 bd miał ale nie mam go na to zeby posiedziec kilka godzin z kumplem na rafie i wbić lvl a wtedy rob sobie wlasna i graj sam

nie wiem czy trollujesz czy nie, ale jezeli na serio to ja ci moge pomoc, mam kilka lat doswiadczenia z wowem, sam przestalem grac kilka miechow temu bo aktualnie nie stac mnie na premke, milo by bylo wrocic do gry. jezeli jestes zainteresowany, to sie odezwij. Moj battletag: BialyWilq#2316 i link do armory na mojego maina:http://eu.battle.net/wow/en/character/draenor/Zunicro/simple coby nie bylo ze bujam.

Nadal aktualne ; )

Poszlo pw

wszystkim chętnym wysłałem pw z moim fb zapraszam do kontaktu mam nadzieje ze wkoncu ktoś napisze proponuje tak naprawde cos naprawde fajnego a bardzo male zainteresowanie chodzi mi o naprawdę długa współprace nie jest to tylko chwilowy kaprys zapraszam do kontaktu mój fb https://www.facebook.com/bartek.dziobek.9?ref=tn_tnmn

Hmmm... Jeśli OT, to przepraszam... =/

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/120-z%C5%82-za-czysty-dodatek-Warlord-of-Draenor-150-z%C5%82-za-dodatek-Jump-Event-do-90-lvl-a-tyle-proponuje-Blizzard

temat do zamknięcia dziękuje :)

Okazalo sie ze

to tylko chwilowy kaprys

Zgadalismy sie na fb. Wszystko uzgodnilismy, dostalem dane do konta po czym okazalo sie ze haslo nieprawidlowe. Po otrzymaniu wieczorem nowego hasla rano juz bylo zmienione. Nie odpisuje na wiadomosci, po prostu czyta i ignoruje.

Wysłane z mojego ZTE V967S przy użyciu Tapatalka

A czego się spodziewaliście? Gimb się z was nabija a wy się dajecie na to nabrać i sprawiacie mu satysfakcję.

Dlatego odpuscilem ;) Moze znalazl sobie kogos innego kto mu wyleveluje postac.

Wysłane z mojego ZTE V967S przy użyciu Tapatalka

poprostu znalazlem kogoś z kim gra bardziej mi odpowiada i radzimy sobie bardzo dobrze

albo po prostu poczeka na dodatek i kupi sobie za 150zl z level up`em do 90 :) ludzie

Zamykam na prośbę autora.

no to tak prosta sprawa chce grac w wowa a tak naprawdę brakuje mi czasu praca kobieta dom bla bla

Szukam po prostu kogoś kto pomoże mi to wszystko ogarnąć wbić ten 90 lvl i cieszyć się gra kiedy to zrobimy nie widzę problemu żeby ta osoba stworzyła własna postać i grała sobie dalej ja mam malo czasuu np od pon do sob nie ma szans żebym ja się zalogował przed 18 kupno dodatków jak i pp jak najbardziej biorę na siebie ; D