Wspólna gra na West

Siemka, dostałem za darmo od dobrego człowieka konto na west na 26 lvl, no ale że jestem tam sam to szukam ludzi chętnych do gry.

Jeżeli ktoś ma ochotę pograć razem to pisać na gg - 5185896 ewentualnie na west : Cza3na

mhm 5 lvl cię nie zainteresuje, ale szybciutko wybijam lvl, jak co pod jokers as.

Zapro wysłane :D nie ważny lvl, ważna wspólna zabawa :) zreszta to konto ma 26 lvl wbity na botach a jak je dostałem miało 8 wygranych normali wiec nie odstajesz dużo xD

ale dzisiaj już nie gram :D. Jak co gram tak od 16:00 do 20:00 bo mam potem inne zajęcia, ale nie mam mikro jak co.

p.s : nie chodzi mi o poziom bo teraz mam ustawione na ten ostatni, i mi wyszukuje ludzi z 15 lvl xd.

No to trochę kapa bo ja dopiero o 18 wracam z roboty, w domu jestem ok 19 a siadam do grania ok 21-22 -.-

Siemka, dostałem za darmo od dobrego człowieka konto na west na 26 lvl, no ale że jestem tam sam to szukam ludzi chętnych do gry.

Jeżeli ktoś ma ochotę pograć razem to pisać na gg - 5185896 ewentualnie na west : Cza3na