Witam. Jest ktoś chętny do wspólnej gry od zera na serwerze Underwolrd?? Chodzi mi o zebranie jakiejś małej spolecznosci, później może założenie jakiejś gildi i wspólna, bezstresowa grę dla przyjemnosci bez wyścigu szczurów. Podczas mojej nieobecności doszło trochę rzeczy także myślę że warto spróbować powrócić do GW2:-).Zainteresowanych proszę o pisanie tutaj lub bezpośrednio w grze nick Owocowyy.
Wspólna gra od zera Underwolrd
Mógłbym zagrać ale na blacktide
Blacktide więcej polaków ;-) Zresztą prawie "polski serwer"
Przy czym dobrze wiedzieć, że już jutro (po update) przenosiny na Blacktide będą darmowe! Warto to wykorzystać - jeśli są osoby, które chcą się przenieść na ten serwer, bo nei wiadomo kiedy (i czy w ogóle) pojawi się ponownie taka okazja. Z tego co się orientuję, to gildia [Lion], WvWvW już zadeklarowała, że przechodzi na BT.
Swoją drogą ciekaw jestem jak będzie wyglądała teraz tabelka WvW - w końcu po ostatnim takim ogłoszeniu darmowych zmian topowy wtedy serwer Blacktide spadł na miejsce 20+. Pytanie jak będzie teraz...
Ja właśnie dzisiaj zakupiłem guild wars 2 i gram na blacktide.
Chętnie mogę zagrać na blacktide, ale od razu mówię, żę jestem początkującym graczem w Guild Wars 2.
tez chetnie zagram jak cos PM
Jeśli byście jednak stwierdzili, że trzeba wam w GW2 gildii, to zerknijcie pod adres: Aiwe.eu
Gramy RolePlay/PvE/PvP
Rekrutacja pod zakładką /forum/
A gdybyście mieli jakieś pytania odnośnie gry, czy samej gildii, to pisać śmiało
chętnie zagram na underworld. pisać PM, albo w grze nick Ja to Ja
Witam. Jest ktoś chętny do wspólnej gry od zera na serwerze Underwolrd?? Chodzi mi o zebranie jakiejś małej spolecznosci, później może założenie jakiejś gildi i wspólna, bezstresowa grę dla przyjemnosci bez wyścigu szczurów. Podczas mojej nieobecności doszło trochę rzeczy także myślę że warto spróbować powrócić do GW2:-).Zainteresowanych proszę o pisanie tutaj lub bezpośrednio w grze nick Owocowyy.