Witam.
Szukam jednej, badz paru osob do wspolnej przygody na serwerze Burning Legion.
22 monk po stronie Hordy.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to prosze o kontakt przez forum lub gg: 3347863
Wspolna gra, praktycznie od zera
Potowarzyszyłbym Ci bardzo chętnie moim magiem (8lvl).. acz formalnie zrobiłem z mojego monka maina (70lvl) i trzeba go ekspić. Kaszana no :c
Jeśli szukasz osób do wspólnej gry, zapraszamy na Defias Brotherhood po stronie Hordy.
Nie interesuje mnie gra na Defias Brotherhood.
Jeśli chodzi o Burning Legion posiadam postać na 88 poziomie i też poszukuje osób do wspólnej gry.
Meh, a jakiś na EU hordowy realm, bezpolaczkowy i bezkolejkowy ?

Gram na BL juz dlugo jesli ktos chcialby jakiejs pomocy czy na 90 wspolnych aren itp to pisac pw.
Super, cudownie. Szkoda tylko, ze temat mowi o wspolnej grze od poczatku.
bump.
90 jest, szukam kogos zeby razem polatac po timeless isle, ew jakies battlegroundy lub zeby po prostu cos wspolnie porobic (:
Siema
Ja dziś wracam do wowa, wczesniej grałem na Auchindoum a teraz mam chęć zagrania na Burning Legion, jak by ktoś chciał pograć lub zaprosić do dobrej gildii podaje gg:9775501
bump.
Dalej szukasz kogoś do gry od zera czy kogoś z 90 lvlem? Bo jeśli od zera to chętnie bym zagrał jak coś pisz priv bo gadu aktualnie nie używam.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Bump.
monk 22 lvl.
Witam.
Szukam jednej, badz paru osob do wspolnej przygody na serwerze Burning Legion.
22 monk po stronie Hordy.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to prosze o kontakt przez forum lub gg: 3347863