Wspólna gra w APB Reloaded

Cześć.

Mam na imię Dominik i mam 16 lat.

Jakiś czas temu zacząłem się interesować grą APB Reloaded. Trochę pograłem ale samemu nudno ;/

Więc fajnie by było pograć z kimś / z ekipą. Razem robimy misje, rozpierdol na mieście etc. ;D

Rozpierdol na mieście proszę Cie , naucz się ładnie wypowiadać to może ktoś z tobą zagra .

czy ta gra nie umarła ?

ps wzruszyła mnie twoja historia życia :D (sory musiałem)

,,Rozpierdol na mieście proszę Cie , naucz się ładnie wypowiadać to może ktoś z tobą zagra ." nie użalaj się nad biednym polaczkiem.

A na serio, grałeś w tę grę? Jak byś inaczej nazwą ,,zabawę" w dowolnej grze?

@Rexin nie nie umarła (: nadal gra pełno os.

Zamiast rozpier*** mogłeś napisać "robienie rzezi w miastach". Na pewno brzmi lepiej niż wulgaryzm. Co do APB to wątpię żebyś kogoś znalazł bo gra straciła na popularności. Czity ją całkowicie zmasakrowały.

Edit@- A masz 16 lat. No faktycznie "rozpier***" może być bo to twoje gimbusowe słownictwo.Zamiast czytać książki to nie wiem co robią a potem taki ubogi zasób słownictwa. Dokąd młodzież zmierza?

@Misiael rzeź to za mało powiedziane (: a czity masz rację, kiedyś popsuły tą grę ale przez ostatnie 3 dni grania nie natrafiłem nawet na 1 osobę która grała ZBYT dobrze (wychodzi ci zza rogu i boom hs, staty 20/0 w tym 19 hs-ów)

@Misiael rzeź to za mało powiedziane (: a czity masz rację, kiedyś popsuły tą grę ale przez ostatnie 3 dni grania nie natrafiłem nawet na 1 osobę która grała ZBYT dobrze (wychodzi ci zza rogu i boom hs, staty 20/0 w tym 19 hs-ów)

@Edit. To że raz użyłem słowa ,,potocznego w języku gimbiarskim" to od razu nazywasz mnie gimbusem?... gratuluje ci naprawdę.

Przyjmuje gratulacje. APB jest nudne i monotonne. Koniec tematu.

Przyjmuje gratulacje. APB jest nudne i monotonne. Koniec tematu.

To po co w ogóle się tu odzywałeś? Żeby skarcić Domakosa za "gimbusiarstwo"? W tym momencie zachowałeś się niewiele lepiej, ktoś tu powinien zastopować.

Na jakim serwie grasz? Ja bodajże na Eu2, podaj jakoś swój nick to jeśli bym jakoś grał to napiszę. Od razu mówię, że nie za specjalnie mam czas na grę, więc bardzo prawdopodobne, że nie wejdę w ogóle, ale jeśli bym był to napiszę.

Co do botów i cziterów, zauważyłem, że ich nie ma, a nawet jeśli są to potrafią lamić nawet z tymi czitami i i tak przegrywać gry. Nie zapomniajcie też, że granie ponad 100h w jedną grę też robi swoje.

@ Inyenn gram na eu1 ale zrobienie nowego konta to nie problem. Najwyżej jak możesz to podaj mi swój nick na pw to zrobię nowe konto i ciebie dodam (:

Cześć.

Mam na imię Dominik i mam 16 lat.

Jakiś czas temu zacząłem się interesować grą APB Reloaded. Trochę pograłem ale samemu nudno ;/

Więc fajnie by było pograć z kimś / z ekipą. Razem robimy misje, rozpierdol na mieście etc. ;D