Wspólna gra

Zacząłem grać dzisiaj w RaiderZ i powiem że gra jest naprawdę genialna co prawda mam dopiero 7 lev ale nie mogę się od niej oderwać :D jak wiadomo da się pograć solo ale z bossami samemu już się rady nie da a więc stąd ten temat , szukam osób które chętnie pograją w party :>

Jeżeli ktoś będzie grał od początku mogę pomóc towarzystwem a jeżeli ktoś będzie już bardziej doświadczonym graczem to chętnie przyjmę pomoc :D

Aktualnie jestem na etapie niemożności samemu zabicia wielkiego kraba xD

Moje gg- 31710239

nick w grze - IceGray

teraz spadam na wigilie a na gg i na grze będę ok 22 :>

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt !! :D

Powodzenia jak nie wiadomo czy EU czy US ani jaki serwer.

Tak poza tym ten krab to tutorial którego trzeba solo bo nie da się w party ;)

PS.

Jak wbijesz lv cap to się zanudzisz - gwarantuje, albo, że lubisz pvp monotonne i z lekka niesprawiedliwe(tak było miesiąc temu jeszcze około na US)

7 lvl? Powodzenia. Nie napalaj się za bardzo bo gra i tak nie ma endgame. I oczywiście beznadziejne PvP. A zresztą sam zobaczysz.

Chętnie się przyłącze do gry,odezwę się ;)

EDIT

PWE czy GF ?

Osobiście nie będę grał, pobiorę polską wersję, by się pośmiać z tłumaczenia gdy nie będę miał co robić :)

Co do krabika, tak jak w jednym let's play-u oglądałem, na niego jest jedna złota rada:

"Nie trzymaj się mordy" i będzie gites majonez.

Dzięki za odezw :> za drugą próbą go rozwaliłem , co do serwera zapomniałem napisać mój błąd : US.West , no cóż pogram i zobaczę czy takie nudne i monotonne , wiadomo to na razie początek.

Wielki krab ?? Na plaży?? o_0 A to nie jest ten Q z taką jakby solową instancjom, z tego co kojarzę to niestety, ale tego bosa musisz ubić sam, i z tego co pamiętam nie było z nim większych problemów... Chciałbym jeszcze zaznaczyć iż każdy boss w RaiderZ ma jakiś słaby punkt...

Wielki krab ?? Na plaży?? o_0 A to nie jest ten Q z taką jakby solową instancjom, z tego co kojarzę to niestety, ale tego bosa musisz ubić sam, i z tego co pamiętam nie było z nim większych problemów... Chciałbym jeszcze zaznaczyć iż każdy boss w RaiderZ ma jakiś słaby punkt...

Powiedz tak podczas walki z Chimerą kiedy ma cię na 2-3 hity i trzeba full party aby ją zabić w 10 minut :D

A tak pozatym to US WEST dużo nam powie bo tam są 2 serwery?

PS.

Jak dojdziesz do fleetfoota to on x10 silniejszy od kraba więc musisz żyć na unikach -_-

Hahahah no tak :D server: Clawrel , co do kraba to już sobie z nim poradziłem jak napisałem 2 posty wyżej :> za pierwszym razem wyrzuciło mnie do poprzedniej instancji bo chyba za długo się z nim męczyłem.

Hahahah no tak server: Clawrel , co do kraba to już sobie z nim poradziłem jak napisałem 2 posty wyżej :> za pierwszym razem wyrzuciło mnie do poprzedniej instancji bo chyba za długo się z nim męczyłem.

Nie za długo... Po prostu wywala (+ zegar z odliczaniem itd.) jak wyjdziesz poza teren podświetlony na którym można walczyć

Dzięki za info przyda się na przyszłość :D no idzie mi teraz dość sprawnie , ludzi też sporo do grania aktualnie 11 lev.

z każdą kolejną godziną gra odbiega od tej początkowej fascynacji - wytrwałości życzę!

Zacząłem grać dzisiaj w RaiderZ i powiem że gra jest naprawdę genialna co prawda mam dopiero 7 lev ale nie mogę się od niej oderwać :D jak wiadomo da się pograć solo ale z bossami samemu już się rady nie da a więc stąd ten temat , szukam osób które chętnie pograją w party :>

Jeżeli ktoś będzie grał od początku mogę pomóc towarzystwem a jeżeli ktoś będzie już bardziej doświadczonym graczem to chętnie przyjmę pomoc :D

Aktualnie jestem na etapie niemożności samemu zabicia wielkiego kraba xD

Moje gg- 31710239

nick w grze - IceGray

teraz spadam na wigilie a na gg i na grze będę ok 22 :>

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt !! :D