Szukam kogoś do wspólnej gry od poziomu pierwszego. Najlepiej na najbardziej zapełnionym serwerze. Chętnych proszę o jakiś tam kontakt
Wspólna gra!
Jesteś pewien ze chcesz grać w ta monotonna grę? ^_~
Jak wylapiesz z 4 osoby grające casulowo to lykne z wami troszku monotoni:-]
Ja preferuje serwery pve na spokojnie jak coś.
Szczerze pisząc to od 2 tygodni szukam dobrego MMO. Przez mojego kompa przewinęły już się takie tytuły jak GW2, Tera, Aion, WoW, Allods, Vindictus i milijard mniejszych. Żadna z tych gier mnie nie zadowala, a MOBy też mi się znudziły . Mam teraz sto lat wolnego i nie wiem w co grać. Jak żyć?!
Powiem ci ze to syndrom wypalenia się... Każde mmo będzie się juz nudzić. Mam to samo. Dlatego dla odmiany pogrywam w Football Managera 13.
Niżej masz namiar na mojego ts3. Wpadnij dziś koło 16:30 to coś razem poszukamy. Wkoncu mamy ta sama dolegliwość.
Ja od wczoraj w Residenta 6 ;d
Eh chyba już jestem za stary na mmo To smutne, bo z GW1 spędziłem 6 lat.
Edit: OK! O 16:30 szukamy.
Nie jesteśmy za starzy:]
To wynik przetestowania wszystkiego na rynku mmo. Było tego dużo i na krótko. W mmo chodzi o grę w grupie a zapewne często grałeś solo lub we 2 a taka gra się szybko nudzi i automatycznie nie daje frajdy oraz zraża do gatunku mmorpg.
To jest to.
W terze byłem liderem gildii, zwerbowalem 300 osób i z tego około 50 osób siedziało na ts3, oczywiście w czasach świetności gry i ferii zimowych :-] grało się wybornie, nic się nie nudziło, ciągle pozytywny szum na ts niestety skończyło się wszystko wiec trzeba było zakończyć grać bo solo to nuuuuuda:-(
Jakiej gildii? Może przez przypadek w niej byłem.
husaria, potem gdy się rozpadła powstały dwie gildie gwardia i bloodz.
a to niestety nie ta ;p
Ja juz zapomniałem na jakim serwie nawet grałem he
Ale to juz nie istotne :]
Jestem na TS
TRUE +1.Co do TERY... ogolnie gra ma potencjal ale IMO nie wykorzystany Znajac zycie pewnie Ci sie znudzi ale sprobuj!Dokładnie!, ja bym w tej grze dużo pozmieniał jeszcze... ;p, bo po krótkim czasie gra się nudzi! przy najmniej mi! i trzeba na GameFaila uważać bo oni potrafią za byle co banować!
Zapraszam na ts3 dziś o 17:30:]
O gadamy temat tery i wypalenia w grach mmo :]
Może nawet zagramy w coś :]
pogralismy do 11lvl i gra się znudziła. Potwierdza się "moja" teoria na temat wypalenia się gracza z gier mmo :]
Do zamkniecia
Nie poddawaj się na pewno coś znajdziesz. Sprawdź Vanguard może
Hehe dziękuję :-]
Grałem i też syndrom mnie dopadł :-]
Jedyne co chyba mogło by mnie wciągnąć to gra na wzór anime sword art online
Odpisz na gg to Ci coś doradzę
Szukam kogoś do wspólnej gry od poziomu pierwszego. Najlepiej na najbardziej zapełnionym serwerze. Chętnych proszę o jakiś tam kontakt