Wspólna gra!

Szukam kogoś do wspólnej gry od poziomu pierwszego. Najlepiej na najbardziej zapełnionym serwerze. Chętnych proszę o jakiś tam kontakt :)

Jesteś pewien ze chcesz grać w ta monotonna grę? ^_~

Jak wylapiesz z 4 osoby grające casulowo to lykne z wami troszku monotoni:-]

Ja preferuje serwery pve na spokojnie jak coś.

Szczerze pisząc to od 2 tygodni szukam dobrego MMO. Przez mojego kompa przewinęły już się takie tytuły jak GW2, Tera, Aion, WoW, Allods, Vindictus i milijard mniejszych. Żadna z tych gier mnie nie zadowala, a MOBy też mi się znudziły :(. Mam teraz sto lat wolnego i nie wiem w co grać. Jak żyć?!

Powiem ci ze to syndrom wypalenia się... Każde mmo będzie się juz nudzić. Mam to samo. Dlatego dla odmiany pogrywam w Football Managera 13.

Niżej masz namiar na mojego ts3. Wpadnij dziś koło 16:30 to coś razem poszukamy. Wkoncu mamy ta sama dolegliwość.

Ja od wczoraj w Residenta 6 ;d

Eh chyba już jestem za stary na mmo :( To smutne, bo z GW1 spędziłem 6 lat.

Edit: OK! O 16:30 szukamy.

Nie jesteśmy za starzy:]

To wynik przetestowania wszystkiego na rynku mmo. Było tego dużo i na krótko. W mmo chodzi o grę w grupie a zapewne często grałeś solo lub we 2 a taka gra się szybko nudzi i automatycznie nie daje frajdy oraz zraża do gatunku mmorpg.

To jest to.

W terze byłem liderem gildii, zwerbowalem 300 osób i z tego około 50 osób siedziało na ts3, oczywiście w czasach świetności gry i ferii zimowych :-] grało się wybornie, nic się nie nudziło, ciągle pozytywny szum na ts niestety skończyło się wszystko wiec trzeba było zakończyć grać bo solo to nuuuuuda:-(

Jakiej gildii? Może przez przypadek w niej byłem.

husaria, potem gdy się rozpadła powstały dwie gildie gwardia i bloodz.

a to niestety nie ta ;p

Ja juz zapomniałem na jakim serwie nawet grałem he

Ale to juz nie istotne :]

Jestem na TS

TRUE +1.Co do TERY... ogolnie gra ma potencjal ale IMO nie wykorzystany Znajac zycie pewnie Ci sie znudzi ale sprobuj!
Dokładnie!, ja bym w tej grze dużo pozmieniał jeszcze... ;p, bo po krótkim czasie gra się nudzi! przy najmniej mi! i trzeba na GameFaila uważać bo oni potrafią za byle co banować!

Zapraszam na ts3 dziś o 17:30:]

O gadamy temat tery i wypalenia w grach mmo :]

Może nawet zagramy w coś :]

pogralismy do 11lvl i gra się znudziła. Potwierdza się "moja" teoria na temat wypalenia się gracza z gier mmo :]

Do zamkniecia

Nie poddawaj się na pewno coś znajdziesz. Sprawdź Vanguard może :)

Hehe dziękuję :-]

Grałem i też syndrom mnie dopadł :-]

Jedyne co chyba mogło by mnie wciągnąć to gra na wzór anime sword art online

Odpisz na gg to Ci coś doradzę :)

Szukam kogoś do wspólnej gry od poziomu pierwszego. Najlepiej na najbardziej zapełnionym serwerze. Chętnych proszę o jakiś tam kontakt :)