Wspólna gra

Witam serdecznie

Nazywam się Mateusz, mam 21 lat i poszukuje osoby lub osób do wspólnej gry od poczatku w Guild Wars 2. Posiadałem 2 postacie na levelach 40+ ale przemierzanie tego zajebistego świata samemu jest po prostu nudne. Jeżeli ktoś miałby ochotę zacząć od początku gre na jakimkolwiek serwerze (moge się przetransferować) to serdecznie zapraszam. Proszę pisać pod tym postem albo na PW do mnie.

Nie wymagam dużo, ale chciałbym żeby były to osoby 18+, oczywiscie z mikrofonem i duzym poczuciem humoru.

Pozdrawiam.

Generalnie w gildiach znajdziesz trochę osób.

Mogę Ci zaproponować naszą, czyli: Aiwe.eu

Gramy razem PvE oraz PvP, a i znajdą się osoby expiące.

Dodatkowo niektórzy robią sobie alty, także zawsze można też powbijać poziomy razem z nimi :)

Poza tym bliska nam jest również rozgrywka fabularna (RolePlay) - każdy nasz gracz może stworzyć sobie Kartę Postaci i pojawiać się na specjalnych eventach - tworząc tym samym fabułę wokół niej itd :) Jeżeli interesuje Cię taka odskocznia od zwykłej gry, to zapraszam na naszą stronę podaną wyżej. Rekrutację prowadzimy na naszym Forum.

Ale na pewno nie znajdą się osoby expiące od zera. Byłem w kilku większych gildiach i niestety nikt nie dotrzymywał mi towarzystwa. Także podziękuję i czekam na chętne osoby.

Jak byś mniał ochotę ze mną pograć od początku to zapraszam na PW.

Ja chętnie bym pograł , lecz z tego co widzę nie spełniam wymagań dotyczących wieku :/ ( 16lat). Jeśli jednak ktoś by był chętny pograć niech pisze PW. Codziennie w godzinach 19-22 mnie złapacie :)

Witam serdecznie

Nazywam się Mateusz, mam 21 lat i poszukuje osoby lub osób do wspólnej gry od poczatku w Guild Wars 2. Posiadałem 2 postacie na levelach 40+ ale przemierzanie tego zajebistego świata samemu jest po prostu nudne. Jeżeli ktoś miałby ochotę zacząć od początku gre na jakimkolwiek serwerze (moge się przetransferować) to serdecznie zapraszam. Proszę pisać pod tym postem albo na PW do mnie.

Nie wymagam dużo, ale chciałbym żeby były to osoby 18+, oczywiscie z mikrofonem i duzym poczuciem humoru.

Pozdrawiam.