Wspólna gra

Witam. Od niedawna gram w GW2. Szukam ludzi do wspólnej gry, ew. gildii na serwerze Gandara, z racji wvwvw. Grałem wcześniej na Blacktide, ale ktoś mnie namówił na Gandarę, i teraz gram sam ;/ Obecnie gram Rangerem na 54lvl. Głównie gram do południa, czasem po południu i wieczorem. Posiadam ts3. Jestem facetem, mam 30+ lat. Chętnie poznam ludzi którzy pomogą ogarnąć niektóre aspekty gry w razie czego :)

Jakby co, pisać w tym temacie ew. priv. Pozdrawiam.

Ahahaha wlasnie tak sie sie konczy bycie serverowym hipsterem i ze na Blacktide nie bo polacy.. To masz. Temat chyba ku przestrodze :D W kazdym razie, czekam na tych z gandary co tak krzyczeli ze ich tam duzo az cie przygarna, powodzenia..

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

Można zmienić serwer :) Raz na jakiś czas :)

Serwer nie ma znaczenia przy odkrywnaiu mapy. Przecież są megaserwery.

Na Gandarze są chyba dwie mega gildie, reszta to mniejsze, ale ogólnie to średnio jest. Tak samo jest na Blacktide, wiem bo byłem tam ponad rok, więc według mnie z populacją jest podobnie, a ja nie przenosiłem się dlatego że nie miałem z kim grać, bo byłem tam w dwóch gildiach, tylko po prostu większość ludu poszło na Gandarę, albo na inne gry i wszystko się posypało, więc za namową kolegi też przeszedłem na inny serwer.

Serwer ma znaczenie przy walkach wvwvw, dlatego czasem jest tak że gildia się ogłasza że przyjmuje, ale chcą tylko ze swojego serwera, np. Blacktide.

Poza WvW serwer nie ma znaczenia. Na WvW Blacktide i tak nie istnieje.

Zatem co za sens pchać się na BT?

Właśnie wiem że BT umiera na wvw, choć rok temu było nieźle :) Ja nie chcę zmieniać serwera, gram na Gandarze i tutaj szukam ludzi do gry :)

Witam. Od niedawna gram w GW2. Szukam ludzi do wspólnej gry, ew. gildii na serwerze Gandara, z racji wvwvw. Grałem wcześniej na Blacktide, ale ktoś mnie namówił na Gandarę, i teraz gram sam ;/ Obecnie gram Rangerem na 54lvl. Głównie gram do południa, czasem po południu i wieczorem. Posiadam ts3. Jestem facetem, mam 30+ lat. Chętnie poznam ludzi którzy pomogą ogarnąć niektóre aspekty gry w razie czego :)

Jakby co, pisać w tym temacie ew. priv. Pozdrawiam.