Wspólna gra

Szukam ludzi do wspólnej gry. Jestem praktycznie codziennie w domu więc mogę spokojnie z kimś pograć 1-2 godzinki lub dłużej.

Zaznaczam, że nie interesują mnie MMORPG pokorju WoWa, gdzie cała technika polega na klikaniu 1 2 3 4 5 6 12 3 4 5 6 7 7 12 3 4 5 6.

Najchętniej pograłbym w jakąś mobe (LoL), HnS (PoE) albo FPS lub inne tytuły. Do MMORPG, może się przełamię ale wątpię.

To juz zalezy od cb. Masz +18 lat? Nie znudzisz sie gra po 1 dniu?

Jeżeli sądzi, że w World of Warcraft gra polega tylko na klikaniu kolejno klawiszy, to mentalnie musi być na poziomie kolegów guru, którzy grali 1 dzień na priwie i już wszystko wiedzą.

Tak więc jak najbardziej, cieszy mnie to, że taka gimbaza gra w te swoje League of Legends, przynajmniej nie nawiedza porządnych tytułów.

To juz zalezy od cb. Masz +18 lat? Nie znudzisz sie gra po 1 dniu?

19 idzie, mikro jest, kultura jest.

Gra czy się znudzi czy nie zależy od osoby. Sam pewnie wiesz, że istnieją osoby z którymi po godzinie grania masz ochoty się zabić a są takie z którymi zarwiesz nockę i pół dnia.

Kolega up, w WoWa grałem na globlu ponad 2 lata(2009/10-2010/11 i to co było kiedyś było dla mnie lepsze gierka miała klimat. Teraz niby też tak jest ale to już nie to samo.

Dragon Nest?

Możliwe, kiedyś liznąłem. Miła gra.

Kontakt Steam: badylol9z

(avek z froum)

Szukam ludzi do wspólnej gry. Jestem praktycznie codziennie w domu więc mogę spokojnie z kimś pograć 1-2 godzinki lub dłużej.

Zaznaczam, że nie interesują mnie MMORPG pokorju WoWa, gdzie cała technika polega na klikaniu 1 2 3 4 5 6 12 3 4 5 6 7 7 12 3 4 5 6.

Najchętniej pograłbym w jakąś mobe (LoL), HnS (PoE) albo FPS lub inne tytuły. Do MMORPG, może się przełamię ale wątpię.