Wspólna zabawa

Witam. Chciałbym znów zacząć przygodę z tą grą. Była to pierwsza gra mmorpg z którą przyszło mi się mierzyć. Mam 21 lat, aktualnie pracuję i jak wiadomo, nie zawsze będę w stanie grać. Przychodzę z pracy to gram, w weekendy dużo więcej :) Tu pytanko do Was. Czy mielibyście ochotę zacząć grać, założyć ew. jakąś gildię oraz jaki typ serwera Wam odpowiada. Wiadomo są plusy i minusy. PvP czy Non-PvP? Osobiście zawsze preferowałem ciężką zbroję co jak wiadomo grałem Knightem. Teraz mam ochotę zmierzyć się z Paladynem. Jeśli znajdą się chętni na wspólną zabawę proszę się wpisywać.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Co do servera to oczywiscie PvP, i bedzie to Fortera (w obecnej chwili, gra tam 850 osób, co jest gigantyczną liczbą, na chwilę obecną). Z tego co wiem, grają tam chyba z 2 osoby z forum, sam miałem pykac, ale nie miałem czasu, ale teraz moge pograc.

Btw. Myślę, że nie ma sensu wybierać innych serverów PvP niż właśnie Fortera, ze względu na liczbę graczy, i całkiem ogarnięte community (jak na tą grę). Rozumiem, że od 1 lv?

Ja też mogę ale nie wymagajcie ode mnie zbyt regularnej gry. Fortera fajny serw.

Ja się pisze na od 1.

Witam, ja również się piszę do wspólnej gry, lecz preferował bym wybranie innego serwera niż Fortera ze względu na nie wielką ilość graczy i np. z tego powodu że jest to Amerykański serwer.

Ok. Serwer niech będzie ten. Druga sprawa jakie miasto Wam odpowiada, osobiście preferuję Venore - wiadomo ja jako paladyn będę miał nieskończony zapas włóczni na Amazon Camp, później ewentualnie poh ;) Za drobnymi poradami, pójdę za Wami :) Szkoda trochę, że tak mało osób się zgłosiło, jednak lepiej mało niż wcale ;) Już będę dziś, tzn jak wrócę z kościoła tworzył postać. Nicki w razie czego wypisujcie pod spodem wraz z profesją.

Jak szef chce to niech będzie ten serwer.Jeśli panowie niżej piszą się na tą wspaniałą przygodę to fajnie by było gdyby jeden był druidem a drugi sorcerem, fajna drużyna by powstała Knight, Pal, Sorc, Drut :P

Też moge zagrać razem z kolegą może. Ja mialem 115rp on ma 200+ms ale my no-pvp wiec bysmy musieli pvp ogarnac

niczym się nie różni tylko trzeba będzie uważać na "noobków" z pk :P

Jak to się mówi w kupie siła ;) Przecież po to gramy razem, aby wspólnie sobie pomagać. Kolega wyżej napisał, że gra tam mało osób. Masz rację, jednak na dobry początek jest bardzo dobrze. Dlaczego? Otóż mniej noobków z pk, możliwość lvl'owania na wolnych expowiskach. :D

Mój nick: Gregor Guard - pierwszy mój nick, mam sentyment do niego :D

Widzimy się w grze :)

Ja tera mam karę na kompa więc będę mógł z Wami zagrać dopiero w środę.

Mój nick : Pan Gandi

Do zobaczenia ;)

A mogę zagrać. Oczywiście też od 0. Ostatnio grałem rok temu. Posiadam także swój server ventrilo 2,1,4 który jest pusty poprostu brany był na rok czasu, więc można umilić expienie itd. rozmową. Trzeba jakoś się poodnajdywać w grze. Jak ktos gra pierwszy raz mogę sporo nauczyć.

Ps. Najlepiej będzie grać na tej Forterze, nick ingame : Maxthiros Kompanieros . Pisać śmiało.

Witam. Czy plan na wspólną zabawę nadal aktualny? Ponieważ ostatnio naszła mnie chęć, aby odświeżyć dawne dzieje i w zasadzie zacząłem grę na innym świecie, ale tamten świat traktuje nieco mniej poważnie. Z chęcią bym zagrał jakieś fajne pvp/pve (na raz) z ekipką. Proszę o odpowiedź :)

Też się pisze, jeżeli jest możliwość poprosze o adres serwera Ventrillo i/lub Skype :)

Nie polecam serverów USA. Ogromne laggi zniecheca was do gry, najlepiej jak byscie pograli sobie na jakims PvP EU np. Aldora/Antica. Mnóstwo polaków, lecz trzeba uwazac na gildie ktora tam panuje bo jesli kogos zabijecie z jego znajomych to ciezko bedzie pograc spokojnie :D

No to już zależy od neta, ja mam 6 mega i lagow w ogole nie ma :)

Ja mogę zagrać jeżeli to będzie serwer Arcania, mam tam postać i mój brat także :)

Witam. Chciałbym znów zacząć przygodę z tą grą. Była to pierwsza gra mmorpg z którą przyszło mi się mierzyć. Mam 21 lat, aktualnie pracuję i jak wiadomo, nie zawsze będę w stanie grać. Przychodzę z pracy to gram, w weekendy dużo więcej :) Tu pytanko do Was. Czy mielibyście ochotę zacząć grać, założyć ew. jakąś gildię oraz jaki typ serwera Wam odpowiada. Wiadomo są plusy i minusy. PvP czy Non-PvP? Osobiście zawsze preferowałem ciężką zbroję co jak wiadomo grałem Knightem. Teraz mam ochotę zmierzyć się z Paladynem. Jeśli znajdą się chętni na wspólną zabawę proszę się wpisywać.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.