Wspólne expienie w Realm of the Mad God

Siemano mam 4 odblokowane postacie w Realm of the Mad God i szukam jakiegos polaka do wspólngo expienia i do wprowadzenia mnie dalej w tą grę

Gram w nią dopiero z 2 h chyba... i dużo nadal nie wiem przed chwilką Np dowiedziałem się o depo...

Nie wiem wg jak zdobywać kase robić sklepy i gildie no i wiele chyba wiecej

Jak by coś to kontakt tu w tym poście i na steam: djbobi214,

Hehe... Faktycznie nic nie wiesz o tej grze. W niej nie ma ani sklepów, ani kasy, ani gildi. Moge z tobą pograc ale dopiero jutro. Dzisiaj nie mam ani czasu ani ochoty.

Hehe... Faktycznie nic nie wiesz o tej grze. W niej nie ma ani sklepów, ani kasy, ani gildi. Moge z tobą pograc ale dopiero jutro. Dzisiaj nie mam ani czasu ani ochoty.

No ty chyba w nia w ogóle nie grałes na to wygląda. Gildie oczywiście są, sa nawet guild halle. Sklep jest, początkowy temple, gdzie można kupować przedmioty. Pieniądze tez są, punkty fame. Otrzymujesz je, po śmierci swojej postaci. Im dłużej grasz, i im więcej elitek ubiłeś, tym więcej dostajesz Fame Points.

No ty chyba w nia w ogóle nie grałes na to wygląda. Gildie oczywiście są, sa nawet guild halle. Sklep jest, początkowy temple, gdzie można kupować przedmioty. Pieniądze tez są, punkty fame. Otrzymujesz je, po śmierci swojej postaci. Im dłużej grasz, i im więcej elitek ubiłeś, tym więcej dostajesz Fame Points.

Ale chodzi mi o to, że nie stawiasz swoich sklepów i nie zbierasz kasy jak w innych grach. A o tych gildiach to pojęcia nie miałem.

Dobra to dodaj mnie na Steam albo wbij jutro na to vt

vtmania.eu

3660

Albo jak vt nie masz to daj ts jakiegos...

na skype nie bd gadał bo laguje chyba..

Jak by coś mój koelga jeszcze gra ze mną będzie fajnie szybko będziemy expic...

Bądz jutro tak o 16:30 bo ja tak po szkole będe odrobie szybko lekcje i wbijam

Sam gram w gre i założyłem szybko forum, może chetni zbierzmy wszystkich graczy i niech tam dyskutują:)

http://rotmg.subforum.pl/index.php

Oczywiśćie forum szybko założone i z powodu braku nie bede go rozwijał nie wiadomo jak ale można zebrać grupe ludzi którymi można organizować eventy itp:)

Odświeżam

Napisałem tam na twoim forum

Siemano mam 4 odblokowane postacie w Realm of the Mad God i szukam jakiegos polaka do wspólngo expienia i do wprowadzenia mnie dalej w tą grę

Gram w nią dopiero z 2 h chyba... i dużo nadal nie wiem przed chwilką Np dowiedziałem się o depo...

Nie wiem wg jak zdobywać kase robić sklepy i gildie no i wiele chyba wiecej

Jak by coś to kontakt tu w tym poście i na steam: djbobi214,