Hej
Jak w temacie, poszukuję osób do współnego grania, expienia itp. Mam wszystkie dodatki i postać na 87 lvl, powoli expie, ale samej strasznie nudnie! Chętnie z kimś pogram Jesli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość
Pozdrawiam
Hej
Jak w temacie, poszukuję osób do współnego grania, expienia itp. Mam wszystkie dodatki i postać na 87 lvl, powoli expie, ale samej strasznie nudnie! Chętnie z kimś pogram Jesli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość
Pozdrawiam
Napisz frakcje , w ktorej grasz bo jesli w ally to sobie nie poexpimy xd
Siemka gram na globalu od 2 lat wlasnie na burning legion , frakcja horda.Mozemy cos ogarnac do roboty gram na 2 postaciach warrior nick : Korcin oraz DK : Nervlos.Napisz mi tu swoj nick i sie odezwe albo ty napisz
Zapraszam do gildi Tempus Moriendi po stronie hordy
Dzięki za zaproszenie, napisz coś więcej o tej gildii, na co się nastawiacie, czego oczekujecie jakie macie wymagania względem gearu, skillu graczy
Jak szukacie ludzi to robimy mały team na PvP, więcej na pm
18+ only
horda, bl
Jakiej klasy szukacie i do jakiej wielkości teamu?
3-5 os zalezy jak sie dogadamy
Odświeżam temat! Chętnie z kimś pogram i zabije nude! Horda, BL, mam ts3
Up podaj nick , ja tez nie mam z kim grac a chetnie znajde sobie kogos z kim mozna byloby pograc :X
Up podaj nick , ja tez nie mam z kim grac a chetnie znajde sobie kogos z kim mozna byloby pograc :X
hej a jaki masz lvl?
chetnie z Tobą pograM
Hejka. Ja też bym mógł pograł z wami. Tylko jest problem że mam dodatki do Lich Kinga ;/
Hej
Pozdrawiam