Wspólne granie - Burning Legion

Hej :)

Jak w temacie, poszukuję osób do współnego grania, expienia itp. Mam wszystkie dodatki i postać na 87 lvl, powoli expie, ale samej strasznie nudnie! Chętnie z kimś pogram :) Jesli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość :) Pozdrawiam

Napisz frakcje , w ktorej grasz bo jesli w ally to sobie nie poexpimy xd

Siemka gram na globalu od 2 lat wlasnie na burning legion , frakcja horda.Mozemy cos ogarnac do roboty gram na 2 postaciach warrior nick : Korcin oraz DK : Nervlos.Napisz mi tu swoj nick i sie odezwe albo ty napisz :)

Jak bedziesz miał ochotę to się odezwij, może coś zagramy mój nick Nolaan :)

Zapraszam do gildi Tempus Moriendi po stronie hordy :)

Dzięki za zaproszenie, napisz coś więcej o tej gildii, na co się nastawiacie, czego oczekujecie jakie macie wymagania względem gearu, skillu graczy :)

Jak szukacie ludzi to robimy mały team na PvP, więcej na pm

18+ only

horda, bl

Jakiej klasy szukacie i do jakiej wielkości teamu?

3-5 os zalezy jak sie dogadamy

Odświeżam temat! ;) Chętnie z kimś pogram i zabije nude! Horda, BL, mam ts3 ;)

Up podaj nick , ja tez nie mam z kim grac a chetnie znajde sobie kogos z kim mozna byloby pograc :X

Up podaj nick , ja tez nie mam z kim grac a chetnie znajde sobie kogos z kim mozna byloby pograc :X

hej :) a jaki masz lvl?:) chetnie z Tobą pograM ;)

Hejka. Ja też bym mógł pograł z wami. Tylko jest problem że mam dodatki do Lich Kinga ;/

Hej :)

Jak w temacie, poszukuję osób do współnego grania, expienia itp. Mam wszystkie dodatki i postać na 87 lvl, powoli expie, ale samej strasznie nudnie! Chętnie z kimś pogram :) Jesli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość :) Pozdrawiam