Wspólne Granie! :)

Dzień dobry szanowni gracze.

Ostatnio dopadł mnie pewien problem: większość stałej ekipy do relaxu przy grach odeszła do Cs'a. Dlatego też szukam nowych ludzi chętnych do wspólnej zabawy. Nie posiadam szczególnych wymagań, liczy się zachowanie - oczywiście kultura jest bardzo miło widziana. I tyle, koniec.
Komunikator głosowy - Hm, jeśli zbierze się kilka osób jestem skłonny kupić serwer Ts'a. Nie ma problemu.
A gierki, cóż.. Dużo ich, ale tak wymienię kilka w które zagrałbym po pracy z ekipą: GtaV, Dying Light, Dragons Dogma Dark Arisen? Oczywiście jeśli będzie tam multi, Black Desert, Diablo3, PoE, Dead Island, Kf2,, Bf3, L4D2, Cs;Go, ARK, Rust, DayZ i jakieś inne które polecicie. Czas mam zawsze po 18. Piszcie tutaj, bądź na GG: 8342891.

Dzień dobry szanowni gracze.Ostatnio dopadł mnie pewien problem: większość stałej ekipy do relaxu przy grach odeszła do Cs'a. Dlatego też szukam nowych ludzi chętnych do wspólnej zabawy. Nie posiadam szczególnych wymagań, liczy się zachowanie - oczywiście kultura jest bardzo miło widziana. I tyle, koniec.Komunikator głosowy - Hm, jeśli zbierze się kilka osób jestem skłonny kupić serwer Ts'a. Nie ma problemu.A gierki, cóż.. Dużo ich, ale tak wymienię kilka w które zagrałbym po pracy z ekipą: GtaV, Dying Light, Dragons Dogma Dark Arisen? Oczywiście jeśli będzie tam multi, Black Desert, Diablo3, PoE, Dead Island, Kf2,, Bf3, L4D2, Cs;Go, ARK, Rust, DayZ i jakieś inne które polecicie. Czas mam zawsze po 18. Piszcie tutaj, bądź na GG: 8342891.

moge pograc w gta v, poe, csgo, lol, co do dayz rust jestem za ale nie mam :< tylko posiadam infestation

Dzień dobry szanowni gracze.

Ostatnio dopadł mnie pewien problem: większość stałej ekipy do relaxu przy grach odeszła do Cs'a. Dlatego też szukam nowych ludzi chętnych do wspólnej zabawy. Nie posiadam szczególnych wymagań, liczy się zachowanie - oczywiście kultura jest bardzo miło widziana. I tyle, koniec.
Komunikator głosowy - Hm, jeśli zbierze się kilka osób jestem skłonny kupić serwer Ts'a. Nie ma problemu.
A gierki, cóż.. Dużo ich, ale tak wymienię kilka w które zagrałbym po pracy z ekipą: GtaV, Dying Light, Dragons Dogma Dark Arisen? Oczywiście jeśli będzie tam multi, Black Desert, Diablo3, PoE, Dead Island, Kf2,, Bf3, L4D2, Cs;Go, ARK, Rust, DayZ i jakieś inne które polecicie. Czas mam zawsze po 18. Piszcie tutaj, bądź na GG: 8342891.