Wspólne Granie!

Przesunęli przecież premierę Tree of Savior

Niestety premiera TOS została przesunięta o 2-3tyg :(

Jestem chętna obecnie głownie gram w Lola,Csa ,Hearthstona, ale jestem otwarta na wszelkie propozycje grałam już we wszelakie mmo obecnie na kompie posiadam jeszcze GW2,WoWa,Aiona

Sporo ludzi, ale trzeba was teraz gdzies umiejscowic. Za dlugo burza mozgow trwa. Ja oferuje od siebie Tree of Savior. Ci ktorzy wykupia juz dzis founder startery moga grac juz bez ograniczen, zas ci co chca grac za darmo musza poczekac ok. 2-3 tygodni na start f2p. Zostawie namiar na Discorda: https://discord.gg/0ttFBVL6SdMMUgWI

Dużo ludzi pisze więc ja jestem zdania takiego. Aktualnie dziś nie ma mnie w domu lecz proszę o napisanie podspodem raz jeszcze kto jest chętny i jaką grę proponuję. Najlepiej aby była to gra f2p by wszyscy mieli do niej dostęp. Ja do każdego się odezwę, Podesle adres ip ts i tam ogarniemy już coś wspólnie :D

Ja sie pisze i proponuje Vindictusa :D

A może Luna Online od subagames, świetny grinder z dawnych lat... ^^

Też bym się chętnie pisał na coś takiego pod warunkiem że byłby to MMORPG.
Moje propozycje to:
-WoW (global)
-GW2
-TERA
-Aion (choć mniej chętnie)

Witam, rowniez jestem zainteresowanydolaczeniem do was do kazdego MMORPG o ile bedzie w nim PvP lub dobre PvE. Prywatnie myslalem o rozpoczeciu gry w Aiona, ale zdania na temat, czy oplaca sie czy nie sa podzielone.

To teraz dobrze by było gdyby założyciel tematu bądź inna osoba zajęła się ogarnięciem nas wszystkim w jednym miejscu :P

Prosze ip ts tymczasowego: 91.196.50.83
Ts na ktorym glownie siedze padl i mam nadzieje, ze go naprawia. Jak nie jutro podesle nowe ip.
Tymczasem zapraszam na tego ts: 91.196.50.83 kanał Tares na samym dole haslo: kappa123

A może Luna Online od subagames, świetny grinder z dawnych lat... ^^

A jak z pvp w tym jest? :P

A jak z pvp w tym jest? 

Raczej daleko mi do "endgejmu", nie mniej jednak od 10 poziomu grając na channelu 1, wszędzie gdzie wykonujesz zadania, expisz, jest PK mode, już nie raz się wkurzałem jak jakiś gracz o 10 lvl wyższy mnie zabijał, dopóki nie ogarnąłem że na channelu 2 i 3 owe PK nie obowiązuje, a co do samego PK, jeszcze się nie zagłębiałem się co on daje lub nie daje... xD

Raczej daleko mi do "endgejmu", nie mniej jednak od 10 poziomu grając na channelu 1, wszędzie gdzie wykonujesz zadania, expisz, jest PK mode, już nie raz się wkurzałem jak jakiś gracz o 10 lvl wyższy mnie zabijał, dopóki nie ogarnąłem że na channelu 2 i 3 owe PK nie obowiązuje, a co do samego PK, jeszcze się nie zagłębiałem się co on daje lub nie daje... xD

Ok, a w którym Campie grasz?;D Bo to chyba coś jak frakcja ~

Masz jakiegoś ts'a coby pogadać troche?;D właśnie tworze postać :D

Z checia sie doloncze
Aktualnie pogrywam
HS
Smite
Vindictus
Dungeon Fighter ;);)

Ok, a w którym Campie grasz?;D Bo to chyba coś jak frakcja ~

Masz jakiegoś ts'a coby pogadać troche?;D właśnie tworze postać 

Gram w tym czerwonym campie xD, TS żadnego nie mam, na razie nie mam czasu żeby grać, pewnie za jakiś czas wbiję do gry i się odezwę, wtedy można coś pomyśleć, skype albo co, aha, i podeślij na PW twój nick ^^

Na TS'ie padła propozycja żebyśmy spróbowali w TERA Online, EU oczywiście ze względu na ping.
Ktoś byłby chętny?

Dla mnie TERA odpada, po jakims czasie gra sprowadza do robinia codziennego daily i wylaczenia gry, a pvp nie jest w niej jakies wysmienite.

TERA na Eu jest niegrywalna wiec odpada...osobiscie proponuje dalej aiona lub luna bo wystartowala?

Już prędzej Aion niż Luna ;)