Witam, ostatnio siedzi we mnie i zapewnie w niektórych taka pustka. Nie ma w co grać. Nie ma z kim grać. Dlatego zakładam ten temat i chce zebrać pewną grupkę ludzi, wspólnie ogarniemy grę czy to mmo, fps, moba itp i usiadziemy wspólnie przed monitorami naszych komputerów dobrze się (mam nadzieję) bawiąc. Tak więc jeśli jest ktoś chętny składać propozycję oraz chęci w komentarzach bądź na pw Każdemu zainteresowanemu wyśle ip ts i tam się lepiej zapoznamy, pogadamy, posmiejemy ^^
Wspólne Granie!
Witam , pisze się na to .
też mogę dołączyć
Siemka jak coś ja tez chętny ( P.S polecił bym jak co LoLa i PoE HC/SC , ewentualnie ToS ale to 29 kwietnia )
Wszystko tylko nie tos xd kupiłem i lipa ;/
jeśli chcecie zagrać eso to chętnie bym się pisał
Ja też jestem chętny.
Mogę zagrać w jakieś mmo dobre, które ruszy na moim złomku ;d odpadają wszelkie p2p albo b2p. Dobrze, jakby nie był to shooter ;p
Jeśli chcielibyście zagrać w soul of the ultimate nation to chętnie dołączę , chodzi mi o prywatny serwer na którym nie ma tłumów , europejski został zamknięty a koreański ma block ip
Od Siebie zaproponuje Paladins, Left 4 Dead, LoL-a/Smite oraz Runescape.
W klucze od Paladins mogę zaopatrzyć ponieważ został mi jeszcze mały zapasik.
Ja mogę zaproponować cs:go, wowa (priv lub glob) lub eso, którego niedawno kupiłem i w sumie nie mam z kimn grać, a samemu się nie chce ; /
Ogółem temat ucichl. Ale jeśli jest ktoś jeszcze chętny to śmiało składać propozycję dogadamy się co do gry ^^
chetnie dolacze jezeli bedzie to Aion.
ja moge grać we wszystko co nie jest " b2p p2p oraz metinem "
Proponuje Rifta. Sam od niedawna gram tam Klerykiem jednak chce tez zrobić Łotrzyka. Problemu z tym, że ktoś kogoś wyprzedzi z poziomem nie ma gdyż można mentorować postać w dół.
Tree of Savior - 28 kwietnia rusza darmowa werjsa dla wszystkich plus serwer EU. Baza graczy: Ultra high / Grind: Dużo. Questy: Sporo. Samo to ze gra posiada 80 klas postaci zacheca ze startu. Gra dla wytrwalych i fanów Ragnaroka. Nie jest to wbrew pozorom prosta gra, wiec ludzie ze slabymi nerwami off
Up ^
Myślałem nad tym tytułem ale to pvp jest trochę odrzucające a w sumie na tym mi zależy najbardziej ;D
Ja się piszę na Tree of Savior. Jeszcze tylko 8 dni
Też się na to piszę. Co do gier to się dostosuję.
A co myślicie np. o ArcheAge?;p