Wspolne tworzenie postaci

Witam, chciałbym zaoferować moją chęć do stworzenia i grania nową postacią w GW2. Gram na servie : Whiteridge.

Mam 21 lat, jestem studentem, więc mam masę wolnego czasu! Jeżeli ktoś jest zainteresowany to PW w celu omówienia szczegółów :)

Pozdro!

Witam mości Pana, również jestem studentem (19 lat) i wyrażam gotowość do rozpoczęcia z waść Panem przygody. Problem w tym, że grałem na serwerze Blacktide, jak z populacją na Whiteridge'u? To jest serwer usytuowany w Europie? Póki co ściągam GW2, by dać jej trzecią szansę.

Pozdro! :D

Witam ja też byłbym Chętny do gry ; P 21 lat pisałem do pana paramistycznego na pw mam nadzieje że napisze na gg : P i jakoś się dogadamy.

Pozdrawiam serdecznie : P

Dzieki za zainteresowanie, z populacja jest ok, choć nie ma wielu polaków co uważam za + i -, jak wszystko :)

Napisz PW jak cos !

Ja też się pisze !!! PW lub gg: 8716182

Może jakiś TS, czy coś.

PS. Jak nie jestem studentem to mogę z wami pograć? :D

jestem raczej leciwy ale chętnie zagram jak coś PW :P

178.217.187.112:8474 hasło: mmorpg, jest to TS tego portalu jestem cały czas jak coś

Czy ktoś jeszcze jest chętny?

@UP jak coś to z HeartS gramy już, spokojnie można do nas dołączyć, pomożemy z rozwojem :) moje gg : 1321438 !!

Witam, chciałbym zaoferować moją chęć do stworzenia i grania nową postacią w GW2. Gram na servie : Whiteridge.

Mam 21 lat, jestem studentem, więc mam masę wolnego czasu! Jeżeli ktoś jest zainteresowany to PW w celu omówienia szczegółów :)

Pozdro!