Wspólny grind/dungeony/fun

Witam,

chciałbym zaprosić graczy, którzy grają sami lub zapytać ludzi, którzy grają na Feudiman(tak sie chyba nazywa europejski server :P) do wspólnego grania i grindowania :-)

zawsze to raźniej i nie trzeba czekać na ludzi do robienia misji czy dungeonow :P

osobiscie mam 81lv highlandera i celuje w corsair :)

chetnie moge pomoc w niższych Lv. Jak bedzie potrzeba :-)

Hej Blaku, dodaj mnie do friends - nazwisko familyjne - Vegaz

Pewnie uda mi się na dniach Cię dogonić to popykamy

Jasne, jak wrócę tylko z zakladu to dodam :) pewnie i tak dogonisz, bo nie zawsze moge grać lub samemu szybko wbijać ^^

Siema, dodaj mnie do znajomych ( Familiada ).

Ta gra jeszcze nie jest F2P? Znaczy jest early poki co?

28 kwietnia bedzie f2p :) Poki co jest w head starcie ( founder starter 10$).

Mnie również można dodać w grze ,chętnie pobiegam w towarzystwie.

Familijne:Thel

CycuszekQQ na EU

Architects, dodaj :)

Ja chetnie pobiegam w party, jedyny problem to brak komunikatora glosowego z mojej strony. Jesli komus nie przeszkadza to zapraszam. Nazwa rodziny "Skuniaki" obecnie 100lvl barba, najczesciej grywam po 22

Znajomi pododawali Was do znajomych. Mala ekipka ktora wlasnie dzis zaczela grac od nowa dla przetestowania reszty postaci. Ak. ktorymi gramy lvl 35~43. ( ogolnie mamy postacie w przedziale 30~140lv).

https://discord.gg/0ttFBVL6SdMMUgWI - zapro na Discorda. Zainteresowani wbijać. Ja zaraz wybywam do pracy, ale moze ktos tam bedzie online, nie znam rozkladu innych.

dodaj też mnie :)

familia: cyber_orchidea

Też bym pograł bo solo nuda straszna. Tylko ze jestem na Orshy, i nie wiem czy można już zrobić ten transfer o którym była mowa?

Też bym pograł bo solo nuda straszna. Tylko ze jestem na Orshy, i nie wiem czy można już zrobić ten transfer o którym była mowa?

Bierzesz i dajesz ticket do supportu transfer i jak będą przenosić to cię przeniosą.

Jestem na fedimian.

familia: Swagscopers

Wizard, 128lvl i powoli rośnie. Jak ktoś coś na coś to dajcie znać :)

dziki1991z steam jestem nowy w tos szukam kogos z kim bee mogl rozwijac swiat gry :)

Witam,

chciałbym zaprosić graczy, którzy grają sami lub zapytać ludzi, którzy grają na Feudiman(tak sie chyba nazywa europejski server :P) do wspólnego grania i grindowania :-)

zawsze to raźniej i nie trzeba czekać na ludzi do robienia misji czy dungeonow :P

osobiscie mam 81lv highlandera i celuje w corsair :)

chetnie moge pomoc w niższych Lv. Jak bedzie potrzeba :-)