Wspomoże ktoś ? Potrzeba 4zł paypal na BD :(

Witam, wiem że to cebulactwo itp u polaczek, ale brak mi 4 zł paypalem na Black Desert, był bym bardzo wdzięczny za tak drobną pomoc. Najlepiej pw podam moj mail paypal.

wyslalbym ci, ale bez petow/udzwigu I tak szybko zrezygnujesz z gry. IMHO odpusc sobie, jezeli nie planujesz 100e wylozyc.

same konto to za malo do gry.

wyslalbym ci, ale bez petow/udzwigu I tak szybko zrezygnujesz z gry. IMHO odpusc sobie, jezeli nie planujesz 100e wylozyc.

same konto to za malo do gry.

Gram w grę od rosyjskiej bety aż do marca 2017 roku i nie wydałem ani razu więcej niż na kupno gry. Pety zdobyłem z Marketu po miesiacu gry bez problemu, kostium to samo a cała reszta to już wyłącznie grind.

Gram w grę od rosyjskiej bety aż do marca 2017 roku i nie wydałem ani razu więcej niż na kupno gry. Pety zdobyłem z Marketu po miesiacu gry bez problemu, kostium to samo a cała reszta to już wyłącznie grind.

Swietnie.

Ehh jak mnie denerwuje ględzenie w stylu "MUSISZ" wydać tyle i tyle, bo jak nie to w ogóle nie kupuj gry bo sobie nie poradzisz.
Chce - kupi.
Nie chce - nie kupi.

Nie każdy gra 24/7, nie każdy pracuje, nie każdego stać, żeby wsadzić sobie w grę, bo nikt nie będzie oszczędzał na jedzeniu, żeby w grze mieć peta.
Gramy w gildii, niewiele osób ma pety, zarabiają w inny sposób i nie narzekają.
Ktoś ma czas to sobie będzie siedzieć na markecie i w końcu sobie zdobędzie pety i inne potrzebne rzeczy.
Bez udźwigu też da się żyć, nie trzeba być wygodnym księciem, czasem można pójść do wozu i podjechać oddać itemy.

Tylko zniechęcacie ludzi do gry, zamiast zachęcić, żeby społeczność rosła i się rozwijała. DRAMAT!

Ehh jak mnie denerwuje ględzenie w stylu "MUSISZ" wydać tyle i tyle, bo jak nie to w ogóle nie kupuj gry bo sobie nie poradzisz.
Chce - kupi.
Nie chce - nie kupi.
Nie każdy gra 24/7, nie każdy pracuje, nie każdego stać, żeby wsadzić sobie w grę, bo nikt nie będzie oszczędzał na jedzeniu, żeby w grze mieć peta.
Gramy w gildii, niewiele osób ma pety, zarabiają w inny sposób i nie narzekają.
Ktoś ma czas to sobie będzie siedzieć na markecie i w końcu sobie zdobędzie pety i inne potrzebne rzeczy.
Bez udźwigu też da się żyć, nie trzeba być wygodnym księciem, czasem można pójść do wozu i podjechać oddać itemy.
Tylko zniechęcacie ludzi do gry, zamiast zachęcić, żeby społeczność rosła i się rozwijała. DRAMAT!

Popieram twoją wypowiedź, jeżeli każdy by w ten sposób spoglądał na grę to nikt by nie grał. Musimy czerpać radość z gry a nie użalać się nad jakimś psem który za nami biega, równie dobrze można zarabiać miliardy tradując miedzy miastami czy prowadząc farme :)

Dokładnie. Jeden woli siedziec 24/7 na spocie i farmic by MOŻE dropnął mu 1 itemek... a inny pójdzie, wyhoduje sobie konia tieru 7 i go sprzeda za krocie w 2h (ciekawostka : na rynku zawsze był niedobór koni wyższego tieru, jak się już jakiś pojawia to znika szybciej niż wędzonka z biedronki) :P. Czyj sposób lepszy? Nwm.

A farma też się nadaje - ja mam własny ogródek na przedmieściach.... i nie jest źle. Jak się wie co się hoduje i PO CO się hoduje to idzie zarabiać miliony. A co jest najlepsze? To że zasadzisz wszystko, podlejesz, wyslesz swojego workera by pielęgnował ogród, bierzesz wóz i jedziesz na farmę. Jak wóz zapełnisz/znudzi ci się to jedziesz do miasta sprzedać itemy... a przy okazji zajrzysz do ogródka, dodasz wody itd. A jak się rośliny zrobią to kiedyś można zroibć masową produkcję mikstur czy jedzenia, które potem sprzedajesz za gigantyczne sumy (pojedynczo moze nie... ale produkcja hurtowa jest oplacalna i to bardzo. Tylko musisz pomyśleć, znaleźć swoją niszę na rynku.

A pety, sloty i udźwig... to spirala nienawiści. Bo tak : pet zbiera każdy złom, więc potrzebujesz udźwigu. Udźwigu masz dużo ale w końcu slotów na miecze/zbroję braknie. Masz sloty i udźwig? To kolejny pet. Znowu brakuje udźwigu... to dokupić. Znowu slotów brak... dokupić. I tak dalej i tak dalej. A starczy po prostu przyjechać wozem i problemy się kończą. Ba, nawet od biedy koń się nadaje (sztuczka z nieskończonym udźwigiem) :P. Więc ładna mi "konieczność". Chciałbym tak samo "musieć" płacić podatki, czy słuchać wyczynów PiSu i się za nich wstydzić... no ale niestety to MUSZĘ, dokupować zbędne pierdoły do gry już nie :P

podaj maila, wysle ci bo jak widze jak niektorzy wypowiadaja sie o tym zeby nie kupowac gry bo zaraz w nia przestaniesz grac, to pozal sie Boze.

Wysłano 4,00 PLN do użytkownika p...@gmail.com

podaj maila, wysle ci bo jak widze jak niektorzy wypowiadaja sie o tym zeby nie kupowac gry bo zaraz w nia przestaniesz grac, to pozal sie Boze.

Wysłano 4,00 PLN do użytkownika p...@gmail.com

dziękuje ogromnie, pozdrawiam.

dziękuje ogromnie, pozdrawiam.

miłej gry, mam nadzieję, że użytkownik z drugiego postu nie będzie miał racji, niech Ci służy jak najdłużej ;)

A w razie pomocy pisz do mnie. ;)

A w razie pomocy pisz do mnie. 

Grę znam i to całkiem nieźle, gram od rosyjskiej bety ale dziekuje

Witam, wiem że to cebulactwo itp u polaczek, ale brak mi 4 zł paypalem na Black Desert, był bym bardzo wdzięczny za tak drobną pomoc. Najlepiej pw podam moj mail paypal.