Wspomoże ktoś?

Witam, wiem że to dość żałosne tak prosić więc jeżeli komuś to przeszkadza proszę ominąć ten temat.

Poszukuje osoby która mogła by mi podarować world of warcraft (kod z kina lub coś podobne) będę niezmiernie wdzięczny. Proszę o PW :)

Mam również pytanie do samego wowa, gdy będę w posiadaniu gry i np. zacznę grać na warlords of draenor to czy moja postać po wyjściu legionu będzie dostępny również tam ? jak to działa ?

Pytanie nr.2 Jak wygląda przedłużanie abonamentu za pomocą PSC jeżeli jako takie istnieje ?

Obudził się. Kody z kina działają jeszcze tylko przez pół godziny (albo są nieważne już od wczoraj). Tak że gratuluję refleksu, panie żebraku.

Mam również pytanie do samego wowa, gdy będę w posiadaniu gry i np. zacznę grać na warlords of draenor to czy moja postać po wyjściu legionu będzie dostępny również tam ? jak to działa ?

Jeżu, kiedy ty ostatni raz jakąś książkę przeczytałeś? Coś mi mówi, że dawno. Bardzo dawno.

Kupisz Legion, masz dostęp do wszystkiego, co gra ma do zaoferowania. Nie kupisz i można powiedzieć, że dla ciebie dodatek nie istnieje. Zatrzymałeś się w WoD - levelcap to nadal 100, Demon Hunterem nie pograsz, lokacji dodanych w Legionie nie pozwiedzasz, i te pe. Proste.

Pytanie nr.2 Jak wygląda przedłużanie abonamentu za pomocą PSC jeżeli jako takie istnieje ?

Jeżeli znajdziesz sklep, który sprzedaje prepaidy i akceptuje PSC jako metodę płatności, droga wolna.

@up Poważnie, odpuściłbyś sobie chamskie teksty. Nie wie - pyta. Proste! Trochę kultury i uprzejmości nie zaszkodzi czasem kolego.

I tak ,jak nasz sympatyczny kolega wspomniał kody wczoraj wygasły więc nic nie ugrasz raczej. Jeśli nie kupisz dodatku po prostu nie masz dostępu do contentu z Legionu. Przez PSC kupisz abonament w niektórych sklepach przez internet.

@up Poważnie, odpuściłbyś sobie chamskie teksty. Nie wie - pyta. Proste! Trochę kultury i uprzejmości nie zaszkodzi czasem kolego.

I tak ,jak nasz sympatyczny kolega wspomniał kody wczoraj wygasły więc nic nie ugrasz raczej. Jeśli nie kupisz dodatku po prostu nie masz dostępu do contentu z Legionu. Przez PSC kupisz abonament w niektórych sklepach przez internet. 

Dzięki za pomoc.

Idź popracuj przy rozdawaniu ulotek pół dnia i będziesz miał bez żebrania.

Idź popracuj przy rozdawaniu ulotek pół dnia i będziesz miał bez żebrania.

Zapytał bo ludzie rozdawali, a nie po to aby dostać informacje na temat jak zarobić na battle chesta.

Poza tym BC kosztuje od 35-40 zl wiec chcesz mi powiedzieć ze na ulotkach za cały dzień zarobisz ok. 80 zl ?:>

Zapytał bo ludzie rozdawali, a nie po to aby dostać informacje na temat jak zarobić na battle chesta. 
Poza tym BC kosztuje od 35-40 zl wiec chcesz mi powiedzieć ze na ulotkach za cały dzień zarobisz ok. 80 zl ?:> 

Kiedyś widziałem taką oferte pracy, ile w tym prawdy to nie wiem.

Jednakże koledze chyba chodziło, żeby ruszyć dupe do roboty. Tzn. zależy jakie kto ma możliwości czy mieszka w mieście, także nikogo wyzywał nie bede itd, ale zawsze można jakieś gazetki jak się cały nic nie robi czy cuś.

Także no offense xd. Zawsze możesz zagrać na jakimś privie.

Ktoś przychodzi i ładnie prosi, to po co się czepiacie?

Jakieś teksty o pójściu do pracy, czytaniu książek (kur** CO? XD).

Serio, już pomijając pana, który w swojej wypowiedzi umieszcza jakieś docinki, bo to jest kur** dramat, to jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć, czemu "żebranie" o kod, który swą wartość wkrótce traci, a jego właściciel i tak nie ma zamiaru go użyć jest takie straszne?

Witam, wiem że to dość żałosne tak prosić więc jeżeli komuś to przeszkadza proszę ominąć ten temat.

Poszukuje osoby która mogła by mi podarować world of warcraft (kod z kina lub coś podobne) będę niezmiernie wdzięczny. Proszę o PW :)