Wszelkie MMO jak BDO / RoM / FF14?

MMO z mechaniką wizualną i gameplayową Czarnej pustyni; system użycia Runs of Magic w wieloklasowym / zbrojeniowym oraz różnorodność PvE / questów w FF14 / WoW … czy coś takiego jest w trakcie tworzenia?

1lajk

Nie :slight_smile: Wszelkie próby “skopiowania” tego wszystkiego dają początek grą typu Bless :wink: Obecnie to co na rynku MMO jest warte uwagi to Lost Ark i chyba tyle… :wink:

Chcesz dodać najlepsze elementy wielu MMO i zmiksować je w kociołku? Niestety takie cudo kosztowałoby bardzo dużo pieniędzy i czasu, a twórcy raczej się tego nie podejmą. Zamiast tego mamy co rusz nieudane eksperymenty typu Ble(h)ss.

Nie ma takiej gry niestety, bo gdyby była, to każdy by w nią grał :smiley:
W ogóle jak sobie przypomnę system EQ w Runes of Magic, to dla mnie był, to najlepszy system ever. Plusowanie, tierowanie, farmienie statów , kupowanie run, farmienie dungów i rajdów by zdobyć eq przynajmniej z +103 dura. Stare dobre czasy na rynku mmorpg :smiley:
A w takim Black Desert mam 6 TETów, ale to najgorszy system EQ jaki widziałem w grach mmorpg. Chociaż nadal w BDO gram, bo nic innego nie ma.
Tak jak inni pisali, trzeba czekać na Lost Ark Online, albo cokolwiek innego, bo aktualnie nic nie ma.

Ten “najgorszy system EQ” w BDO właśnie sprawia, że ludzie w nią grają :stuck_out_tongue: Fakt, że 80% również przez to opuszcza grę. Jednakże, właśnie ten system RNG powoduje, że chcemy więcej :stuck_out_tongue: