Wszystkie inne sporty

Znudzeni smęceniem o lidze mistrzów/euro 2012???

Szukacie czegoś ambitniejszego niż piłka kulana??

To temat dla Was!!!!!!

Piłkarzyki wstęp zbroniony.

Rozmawiamy tylko i wyłącznie o innych sportach niż ww. piłęcja.

Może zacznę: co sądzicie o mistrzostwach świata w Deagu??

Jak oceniacie występy polaków oraz faworytów??

Dla mnie wielkim zawodem dzisiejszego dnia była porażka Andreasa Thorkilsena z Matiasem De Zordo://// .

W dodatku tylko jeden polski medal, nieciekawie <_< .

Za rok olimpiada.

Czekam na wasze posty.

Chyba wszytko poprawiłem.

Widze, ze masz mega wiedze o lekkoatletyce nie potrafiac prawidlowo wymienic nazw zawodnikow ;)

Widze, ze masz mega wiedze o lekkoatletyce nie potrafiac prawidlowo wymienic nazw zawodnikow

A co już w necie sprawdziłeś??

No no widać wujcio gogle się ładnie wyrabia.

Gościu pisałem z pamięci, ale jeżeli wiesz o kogo chodzi to napisałem nawet nieźle, zważając na to że nazwiska nie są Polskie(założę się, że Ty nawet w polskich byś się pomylił).

Po drugie imbecylu totalny(sory że tak ostro, ale takie sprawy wymajają dużego kalibru) zawodnicy nie mają nazw, a nazwiska i imiona, ale skoro ty sądzisz inaczej idź sobie strzel na otrzeźwienie w twarz.

Koniec kłótni z jakimś gnojkiem, zacznijmy się zajmować tym co naprawdę ważne czyli sportem.

Co sądzicie o Bolcie i jego false starcie na stówkę?? Wg mnie wina braku skoncentrowania. Pajacował więc przegrał.

Człowieku sam się o to prosisz:>

Mało dojrzały to jesteś ty grożąc mi, choć na ulicy pewnie byś do mnie nie podszedł.

Typowa polskość-irytuje mnie to więc reaguje.

To tego hipokryto jeden na PW mnie wyzywasz więc proszę Cię idź spać, bo wstyd całej rasie ludzkiej robisz.

Dalej czekam na wyniki cwaniaczku.

A był taki pewny...

A bym zapomniał.

Nie gadasz ze mną B)

Najpierw to zacznijmy od tego, ze trzeba sie ciebie pozbyc z tego forum, bo nie dosc, ze myslisz zes mistrz swiata we wszystkim i ze pozjadales wszystkie rozumy jest malo dojrzale. Nie wspominajac juz o obrazaniu uzytkownikow co jest chyba lamaniem regulaminu.

(sory że tak ostro, ale takie sprawy wymajają dużego kalibra)

Jesli juz trzymasz sie tego swojego jezyka - to kalibru poligloto wielki. Na pregierz go... :)

Jesli juz trzymasz sie tego swojego jezyka - to kalibru poligloto wielki. Na pregierz go...

Kto powiedział, że jestem poliglotom??

Szukaj więcej błędów chętnie się czegoś nauczę siedząc przed kompem.

Na pręgierz to można Ciebie wysłać za OT kolego.

Albo nie umiesz czytać albo po prostu ignorujesz celowo zasady, ale temat jest o sporcie.

Ty za to trzymaj się swojego "jezyka" i idź spać bo tracę wiarę w ludzkość.

Jak oceniacie szanse Anity Włodarczyk w jutrzejszym konkursie?

Jednak konkurencja jest sroga.

Myśle, że Pogoń bardzo dobrze się spisała w meczu z Olimpią Elbląg. Tak naprawde interseuje się jeszcze tylko BMX, Skateboarding, Half-pipe, Slope Style itp. A co samego naszego autora myślę, że przez Twoją osobę poziom kultoru na forum spada w dół, imbecylu totalny (sory że tak ostro, ale takie sprawy wymajają dużego kalibra). Okazał byś się mądrzejszy jak byś zignorował Dixella. Lecz tego nie zrobiłeś więc trzymam jego stronicę.

Nie karmcie trolla panowie. ;)

@topic: Sądze, że szanse ma spore.

Spojrz w lustro, wtedy Twoja wiara calkowicie pojdzie na zatracenie. Proponuje zamiast sportu liznac troche ortografii, przed kompem to Ty raczej tylko regres czlowieczku przechodzisz.

@Piloczu Ależ nas mistrz, rodowity Polak Usajn Bolt toż to mistrz w uciekaniu przed linią startową!

@Topik A co sądzicie o meczu Polska-Meksyk(Cii, to piłka nożna), oraz o meczu Polska - Litwa ;D? Znowu się zacznie SPAM.

Myśle, że Pogoń bardzo dobrze się spisała w meczu z Olimpią Elbląg. Tak naprawde interseuje się jeszcze tylko BMX, Skateboarding, Half-pipe, Slope Style itp. A co samego naszego autora myślę, że przez Twoją osobę poziom kultoru na forum spada w dół, imbecylu totalny (sory że tak ostro, ale takie sprawy wymajają dużego kalibra). Okazał byś się mądrzejszy jak byś zignorował Dixella. Lecz tego nie zrobiłeś więc trzymam jego stronicę.

Stary, ja z nim nawet nie zaczalem :>

Tenis wymiata!

Polska-Litwa hmm niezły mecz, ale w porównaniu z meczem z Hiszpanią o poziom niżej.

Niestety nie dane było mi oglądać meczu z Portugalią, a szkoda gdyż podobno Koszarek pokazał klasę.

Jeśli chodzi o Włodarczyk.

Hmm niby od początku na nią liczyłem, ale ta Heidler naprawdę ma wyśmienitą formę.

Ostatnio oglądałem fajny mecz w tenisa- ferrero vs monfils.

Kawał dobrego tenisa w wykonaniu oby ww. zawodników.

Ps. grafio idź się uczyć "jezyka" angielskiego :>

Kamikadze trzymasz jego strone bo to strona większości.

By się jej sprzeciwić trzeba mieć odwagę, której wielu brakuje.

Widać jeden ma olej w głowie:>

Inne sporty sa be! Pilka nozna gooooraa!

No i boks tez fajny!

Z wiekszoscia dobra polemika nie zawadzi. Ty niestety do nich sie nie zaliczasz. Olej w glowie, dobre sobie. W swojej pustej glowie znajdziesz co najwyzej nitke, ktora trzyma uszy, zeby nie odpadly. Jak dla mnie jestes EOT.

fajny, fajny.

Co sądzisz o walce Kliczki z Hayem, a także Adamka z drugim Kliczkiem?

Jeśli chodzi o pierwszą walkę, sądzę że Kliczko powinien wygrać, acz mniej.

Wynik nie odzwierciedlał walki.

Interesuje się ktoś kolarstwem??

Dixell czekam na wyniki, niekoniecznie dziś(baseny zamknięte).

up coś ciekawego jeszcze powiesz??

nie??

szkoda.

Z olejem w głowie chodziło o to, że jako jeden z nielicznych umie przeczytać nazwę tematu, cóż Ty nie potrafisz.

Zanim zaczniesz krytykować czyjąś pisownie zadbaj o swą gdyż takich słów jak: wiekszoscia, najwyzej nie ma chyba, że w jakimś słowniku wyrazów obcych.

Grafi0 - fajnie fajnie xD

Hmm... ja tenis oglądam jak mi się nudzi a boks mnie w ogóle nie intersuje, chyba, że ogladam z dziadkiem ;).

Co my tu jeszcze mamy... Ogladał ktoś dzisiaj na Extreme Sports Channel DEW Tour, Skateboarding- Half Pipe?

@Dixell- wybacz mi, o mój Panie!

fajny, fajny.Co sądzisz o walce Kliczki z Hayem, a także Adamka z drugim Kliczkiem?Jeśli chodzi o pierwszą walkę, sądzę że Kliczko powinien wygrać, acz mniej.Wynik nie odzwierciedlał walki.Interesuje się ktoś kolarstwem??Dixell czekam na wyniki, niekoniecznie dziś(baseny zamknięte).

My sie znamy? Aaaa to ten slabiak. Wybacz slodziutki, ale od hipokryzji trzymam sie jak najdalej. Ja tu tylko chcialem sie na temat wypowiedziec :< Pilka noz... plazowa jest fajna! Ludzie graja na flushing meadows. Ktos oglada?

dziś nie oglądam, prowadzę walkę z trolami. Wiesz te sprawy <_< <_>

co do Dew Tour. Kiedyś, za czasów gdy miałem zajawę na DSK się oglądało.

Z powtarzaniem tricków gorzej :P Ale chętnie wracam jeżeli tylko czas na to pozwoli. Czasem na Eurosporcie 2 leci i miło się ogląda.

Straciłem rachubę kto jest dobry, kto słaby, ale coś o jakimś Ryanie Scheklerze słyszałem.

dixell

Co ciekawego powiesz na temat piłki plażowej.Jest to sport niszowy, więc nie trzymasz się od niego z daleka???

Chętnie doszlifuje wiedzę na temat owej dyscypliny, jeszcze chętniej za twoim pośrednictwem.

Kochany, nie jestem kobietą, ale "słodziutki" mi pochlebia. B)

Jak tam wyniki??

Zapomnialem dopisac, ze badminton i kregle to tez ekstra sprawa.

Bowling jako sport do oglądanie nie jest zbyt absorbujący, ale jest świetną zabawą.

Jeśli chodzi o Badminton. Całkiem znośny sport, oglądałem na olimpiadzie w Pekinie.

Jest tu ktoś z żużlowego miasta??