Wszystko o Regnum Online

Tutaj zamieszczajcie wszystko, co wiecie o grze Regnum Online. 8-) :-) Można też się poradzić w wypadku problemu związanego z tą grą :-D Oczywiście możecie zamieszczać info o swojej gildii, sprzedaży itemów, postaci etc 8-) Zapraszam do uczestnictwa :!:

Ja na początek mam kilka pytań do graczy:) A więc:

√Czy istnieje spolszczenie tej gry :?: ( Chętnie pomogę przy pomocy stworzenia jego jeśli go nie ma tylko mi potrzebny ktoś, kto się na tym zna :!: Nie wiem jak pomóc ale jakoś na pewno:-D)

√Co można wybrać po 10 levelu archera ( bo chyba jest taka granica...) Bo wiem, że na Dark Elfie można wybrać conjunera i kogoś tam...

Sorry za offtop, ale muszę powiedzieć Pogromcy żeby zmienił podpis. Wulgaryzmy i - co gorsza - błędy ortograficzne w wulgaryzmach pokazują, że po prostu nie masz kultury. Zwłaszcza ten h*j tak razi :shock: :roll:

Zmieniłem podpis. Przepraszam za to.

Jedyny plus tej gry to to, że jest dedykowana pod Linuxa :)

Grałem w nią (pod linuxem). Ciekawy pomysł (wojna pomiędzy 3-ma kontynentami), ale słaby system walki i ogółem trochę nudna. Miałem jakiś 20 poziom magiem (tym od summonów i leczenia). Całkiem przyjemnie się grało stawiając mumie czy szkieleta i walczac, ale tereny małe i jednorodne i jeszcze potwory mają 0 sztucznej inteligencji (nie podchodzą same nawet).

Gra dobra, żeby chwilę pograć i tyle. Na pewno najlepsze darmowe MMORPG pod Linuxa (przeciwnikami są jedynie dwie mierne gry - Tibia i Eternal Lands)

Regnum mnie wogóle nie zaciekawił. Przedewszystkim fatalna grafika ... Sterowanie jeszcze gorsze xD Szczerze wolałbym grać w Tibie niż w to :) Ale to tylkomoje zdanie. Gra w to sporo polaków prawdopodobnie dlatego że jest to gra także pod linuxa :)

Ta gra jest sredniakiem na maxa niczym szegolnym. Troche w nia mieszalem. Na poczatku wygladala nawet nawet. Ale jak sie rozkrecilem stwierdzilem ze kicha na maxa.

Spawn nie obrazaj sredniakow:P to crap bez grafy ,questow czy gameplaya. Granie w Regnum przypomina onanizm papierem sciernym, tylko to 2 moze byc przyjemne dla masochistow..............

Tutaj zamieszczajcie wszystko, co wiecie o grze Regnum Online. 8-) :-) Można też się poradzić w wypadku problemu związanego z tą grą :-D Oczywiście możecie zamieszczać info o swojej gildii, sprzedaży itemów, postaci etc 8-) Zapraszam do uczestnictwa :!:

Ja na początek mam kilka pytań do graczy:) A więc:

√Czy istnieje spolszczenie tej gry :?: ( Chętnie pomogę przy pomocy stworzenia jego jeśli go nie ma tylko mi potrzebny ktoś, kto się na tym zna :!: Nie wiem jak pomóc ale jakoś na pewno:-D)

√Co można wybrać po 10 levelu archera ( bo chyba jest taka granica...) Bo wiem, że na Dark Elfie można wybrać conjunera i kogoś tam...