Wszystko wskazuje na to, że Polacy dostaną... dwa serwery w Aion PL

Przed paroma chwilami ruszyło oficjalne, polskie forum Aiona, poprzedzające oczywiście środową premierę gry. Wszystko było w porządku, gdyby nie malutki szkopuł, który widzicie powyżej. TADAM!W dziale serwerowym widnieją dwa światy, nie jeden: Barus oraz Mi...

Wyświetl pełny artykuł

Oj, wielki błąd ze strony Gameforge. A już od początków newsa o nowym serwerze dla polskich graczy wierzyłem, że "już będzie dobrze, teraz tylko czekać", a tu taki idiotyzm. Skąd oni wytrzasnęli to, że tyle nowych osób zagra na tych PL serwerach, żeby zapchać je chociać do medium pojemności ?! Piękne czasy gdzie trzeba było czekać w kolejce (to nic, że trwało to czasami parę-paręnaście minut) ale wiedziałem, że ZAWSZE będę mógł liczyć na jakiegoś PKera w okolicy czy party do ciężkiego questa.

Głupota i tyle, ale i tak zagram bo w Aiona pograłem sporo i chętnie pogram jeszcze więcej z tymi nowymi patchami. Mam nadzieję, że w końcu będzie to mmo (serwer) którego nie będę musiał po tygodniu wywalać, bo w sunie tytuł do nowych nie należy, a gracze już dawno na privach (np. Infinity Aion) nacieszyli swoje rządze pogrania w odnowionego L2. No ale pożyjemy, zobaczymy. Jutro.

Przed paroma chwilami ruszyło oficjalne, polskie forum Aiona, poprzedzające oczywiście środową premierę gry. Wszystko było w porządku, gdyby nie malutki szkopuł, który widzicie powyżej. TADAM!W dziale serwerowym widnieją dwa światy, nie jeden: Barus oraz Mi...

Wyświetl pełny artykuł