WT problem z FPSami

Witam

Pobrałem sobie ostatnio WT z myślą, że coś poprawili z optymalizacją, a tu nic. Nie ważne czy ustawię sobie maksymalne ustawienia, czy dam na niskie mam przedział klatek od 25 do 75. Z większym nastawieniem na 30/40.

Najgorzej jest jak wjeżdżam do miasta. Wtedy mam przeważnie około 30.

Można to jakoś naprawić?

Mowa o wojskach lądowych.

Mój Sprzęt:

-GTX 460 Palit 1GB

-Athlon II x4 640

-4Gb ram

Użycie rdzeni procesora około 45%

Użycie karty graficznej około 60%

Użycie ramu 1,9Gb

Na wysokich ustawieniach.

Jest wiele takich gier, szczególnie MMO, gdzie występuje taka magia w postaci spadków FPS bez względu na sprzęt i co jeszcze bardziej absurdalne bez względu na ustawienia graficzne. Masz zwykle 150 FPS, a tu nagle w jakimś miejscu jest 30, i czy masz kartę Intel HD 3000 czy Titana X, czy masz ustawienia ultra 1920x1080 czy lowest 800x600, masz 30 FPS i koniec. Po prostu magia.

WitamPobrałem sobie ostatnio WT z myślą, że coś poprawili z optymalizacją, a tu nic. Nie ważne czy ustawię sobie maksymalne ustawienia, czy dam na niskie mam przedział klatek od 25 do 75. Z większym nastawieniem na 30/40. Najgorzej jest jak wjeżdżam do miasta. Wtedy mam przeważnie około 30.Można to jakoś naprawić?Mowa o wojskach lądowych.Mój Sprzęt:-GTX 460 Palit 1GB-Athlon II x4 640-4Gb ramUżycie rdzeni procesora około 45%Użycie karty graficznej około 60%Użycie ramu 1,9GbNa wysokich ustawieniach.

Ciesz się ze stabilnych 30 na wysokich - niestety o ile optymalizacja samolotów jest wysoka, o tyle czołgóg już gorzej. Nic nie poradzisz bez zmiany sprzętu.

Hmm zmieniłem na minimalne ze wsparciem dla słabszych kart graficznych i co? Chodzi GORZEJ niż na najwyższych.

Nie gram w to do czasu aż nie poprawią optymalizacji. Nie.

Witam

Pobrałem sobie ostatnio WT z myślą, że coś poprawili z optymalizacją, a tu nic. Nie ważne czy ustawię sobie maksymalne ustawienia, czy dam na niskie mam przedział klatek od 25 do 75. Z większym nastawieniem na 30/40.

Najgorzej jest jak wjeżdżam do miasta. Wtedy mam przeważnie około 30.

Można to jakoś naprawić?

Mowa o wojskach lądowych.

Mój Sprzęt:

-GTX 460 Palit 1GB

-Athlon II x4 640

-4Gb ram

Użycie rdzeni procesora około 45%

Użycie karty graficznej około 60%

Użycie ramu 1,9Gb

Na wysokich ustawieniach.