WTS ACC SK z itemami TOP A (Lineage2)/Exi

Mam do zaoferowania konto na serwerze l2-existence.com (polski serwer z ratem x4) na ktorym jest kilka postaci z czego kazda ma juz 2 profe a dwie z nich to 65+lvl.

Na owym koncie SK nosi srzecik top A (Nightmare heavy set, DLE, MJ BIZU)

Reszta postaci est rowniez wyposarzona. Konto odstapie ze wszystkim co na nim jest. Koncze grac po prostu z przyczyn prywatnych i jesli ktos jest zainteresowany chociazby samym sprzetem :)) to piszcie.

Wszelkie pytania prosze kierowac na adres avelinka@gmail.com

pozdrawiam :)

szkoda ze nie na dragon-network bo akurat moha 3 postac niema na horna ale powaznie fajny ten serv duzo ludzi?

serwer jest OK. Gralem na kilku darmowych serwach i szczerze powiedziawszy tutaj chyba jest najciekawiej. Lagi rzadko, ewenty dzialaja chyba wszystkie, serwer aktualnie obsluguje jeszcze klienta C4 ale trwaja z tego co wiem testy nad wprowadzeniem chyba pelnej "Ce Piątki". Generalnie zaluje ze musze konczyc swoja przygode na kilka miesiecy. A nie chcem zeby konto stalo puste przez ponad pol roku. Zawsze mozesz sciagnac pacza do serwera i sprawdzic jak to wszystko smiga :) Dla "swierzych graczy" proponuje jakiegos nuka by przetestowac serwer ze wzgledu na szybkie koxanie postaci oczywiscie (albo destro). SK jak wiadomo nie jest postacia najszybsza do wykoxania... Ja spokojnie chodze na hot springs i trzymam na varke czy hot springs i trzymam na klacie moby ktore klepia ziomki robiac 3 profe wiec SK ROX :))

Mam do zaoferowania konto na serwerze l2-existence.com (polski serwer z ratem x4) na ktorym jest kilka postaci z czego kazda ma juz 2 profe a dwie z nich to 65+lvl.

Na owym koncie SK nosi srzecik top A (Nightmare heavy set, DLE, MJ BIZU)

Reszta postaci est rowniez wyposarzona. Konto odstapie ze wszystkim co na nim jest. Koncze grac po prostu z przyczyn prywatnych i jesli ktos jest zainteresowany chociazby samym sprzetem :)) to piszcie.

Wszelkie pytania prosze kierowac na adres avelinka@gmail.com

pozdrawiam :)